slm as nbr ii sen bende ii...bb kib aeo...

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
özellikle internette msn de yapılan muhabbet tarzı:)
aynı sabit girişler ve kalıplaşmış kapanşılar
çoğu zaman karşındakinin cevabını dinlemeden söylenen sözler örneğin..
A: nbr
B: as

A: nasılsın iyimisin
B: berbat-öyle böyle- sağol
A: saol bende iyiym=L

en sonunda da
A: ben çıktım bb kib aeo
B: sende aeo kib bb

iğrenç ötesi yapmaktan kaçım kaçım kaçındığım muhabbet tarzı

ki bir de bunu sokak versiyonu var o daha beter=L

ikinizde hareket hlindesiniz yürüyorsunuz ya bir bakış selamı yok eger o değilde konuşmaya başlarsanız
ikinizde hız kesmeden yürüyorsunuz naber iyiymisin saol bende iyim sen nasılsın.... sözleri ve cevapları karşı tarafa ulaştıgında arada çoktan 3 4 metre oluşmuştur:):) hala bir laf yetiştirme çabası kendi kendine cevaplanan sorular:) cevapları doyulmayan sorular:)

Harf cimrisi insanların kullandığı analiz etmede kimse tarafından sıkıtısı bulunmayan fakat edebi anlamda kıtlık diye nitelendirdiğim kişisel kısaltmalar

Ben bu kısaltmları anlamadığım için...;;).düsünmeden edemiyorum..iyi bir şey mi söyledi kötü mü...:rolleyes: Harf kısaltmalarından istediğini anlayabilirsin..;;SBir de anlamadığımı söylediğimde verilen tepki daha bir hoş...Sanki normal konuşma şekli buymuşta ben başka bir dil konuşuyormuşum gibi....Aman hocam dalga geçmeyin bizle ...;;P;;P;;P çok sık duyuyorum ...bu sözü...

Ben bu kısaltmları anlamadığım için...;;).düsünmeden edemiyorum..iyi bir şey mi söyledi kötü mü...:rolleyes: Harf kısaltmalarından istediğini anlayabilirsin..;;SBir de anlamadığımı söylediğimde verilen tepki daha bir hoş...Sanki normal konuşma şekli buymuşta ben başka bir dil konuşuyormuşum gibi....Aman hocam dalga geçmeyin bizle ...;;P;;P;;P çok sık duyuyorum ...bu sözü...

benimde olmassa olmazlarım :D çünki kısa msj da çok yardımı oluyor

Bunları bilmeyene kullanmayacaksın. MSN zamanında kıza as. yazdım abisini çağırdı..... gg2)

Geri