Bravehart Üye 23 Ksm 2011 #1 Slm Arkadadaslar Amsterdamdan kucak dolusu slm saygi.. Siir bolumune takilmak icin aranizdayim..saygilar sevgiler.
Slm Arkadadaslar Amsterdamdan kucak dolusu slm saygi.. Siir bolumune takilmak icin aranizdayim..saygilar sevgiler.
YounG_MaN Usta 23 Ksm 2011 #3 Bravehart dediki: Slm Arkadadaslar Amsterdamdan kucak dolusu slm saygi.. Siir bolumune takilmak icin aranizdayim..saygilar sevgiler. Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldiniz aramızda sizi görmek ne kadar güzel şairinde dediği gibi ne demişti şaiir unuttum ya her neyse şiirlerini merakla bekleyeceğim.
Bravehart dediki: Slm Arkadadaslar Amsterdamdan kucak dolusu slm saygi.. Siir bolumune takilmak icin aranizdayim..saygilar sevgiler. Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldiniz aramızda sizi görmek ne kadar güzel şairinde dediği gibi ne demişti şaiir unuttum ya her neyse şiirlerini merakla bekleyeceğim.
ŞeHaZ Söyle Derdin mi Var? 23 Ksm 2011 #5 Amsterdam vay be dünyanın diğer ucu (eskiler hep öyle der ya) aramıza hoş geldin şiirlerini merakla bekliyor olucağız.
Amsterdam vay be dünyanın diğer ucu (eskiler hep öyle der ya) aramıza hoş geldin şiirlerini merakla bekliyor olucağız.
Bravehart Üye 23 Ksm 2011 #7 tskler arkadaslar. Gece bir kac siir eklemistim galiba yanlis yere eklemisim bana yardimci olurmusunuz..
tskler arkadaslar. Gece bir kac siir eklemistim galiba yanlis yere eklemisim bana yardimci olurmusunuz..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Ksm 2011 #8 şiirleriniz şuan doğru yerde.. bir yanlışlık yok.. H.Murat Ates.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Ksm 2011 #10 Siz açın uygun yer olmadığında hata oldugunda biz hallederiz..yanlış yapıyorsanız doğrusunu gösteririz merak etmeyin..bizim gibi şiirseverleri şiirlerle buluşturun siz yeterki
Siz açın uygun yer olmadığında hata oldugunda biz hallederiz..yanlış yapıyorsanız doğrusunu gösteririz merak etmeyin..bizim gibi şiirseverleri şiirlerle buluşturun siz yeterki