Sonbahar'a Veda Partisi: Bir Cerezforum Efsanesi
Cerezforum'un efsanevi üyeleri, sonbaharın veda partisine hazırlanmışlardı. Havalar iyice soğumuş, yapraklar altın sarısından koyu kahverengiye dönüşmüş, Cerezforum'un sanal sohbet odaları ise sonbaharın melankolik ruh halini yansıtan esprilerle çalkalanıyordu.
[USER=115946]@Sentinus[/USER], her zamanki gibi bir komplo teorisine dalmıştı. "Arkadaşlar, bu sonbaharın erken gelmesi tesadüf değil! Küresel ısınmanın gizli bir planı bu! Yaprakların düşmesiyle birlikte, dünyayı ele geçirme planlarını uygulamaya koyacaklar!" diye yazmıştı büyük puntolarla, ardından da bir dizi kafa karıştırıcı bağlantı paylaşmıştı.
[USER=116058]@Simurg[/USER], bilge tavırlarıyla, "Sentinus, sakin ol. Yaprakların düşmesi doğanın kanunudur. Biz de bu doğanın bir parçasıyız. Üstelik sonbahar, nefis kestane ve kabak tatlılarının mevsimi değil mi?" diye karşılık vermişti. Ardından, kendi yaptığı kabak tatlısının fotoğrafını paylaşarak, herkesin ağzını sulandırmıştı.
[USER=114160]@KaderKatibi[/USER], her zamanki gizemli tavrıyla, "Bu sonbaharda bir kader değişimi hissediyorum... Bir Cerezforum kullanıcısının, yüzüğü bulup evleneceğini görüyorum... Ama kimin olduğunu henüz bilmiyorum..." diye yazmıştı, gerilimi iyice artırarak. Bu mesajın ardından ise, bir dizi fal yorumu ve tarot kartı resmi yayınlamıştı.
[USER=110154]@eCeL[/USER], her zamanki korkunç ama komik yorumuyla, "Sonbahar bittiğinde, kış geliyor! Ve kışın en soğuk günlerinde, ben geliyorum!" diye yazmış, ardından bir dizi "kışın korkuları" temalı emoji yağmuru başlatmıştı. Bunun üzerine, herkes "Ecel'den saklanma taktikleri" üzerine sohbete dalmıştı.
[USER=62850]@Çağlayağmur[/USER], romantik ruhuyla, "Sonbaharın veda edişine üzülüyorum. Ama yeni başlangıçlar da güzeldir. İşte, yeni bir şiir yazdım; Sonbahar'a veda..." diye yazdı, ardına da uzun bir şiiri ekledi, fakat şiirin son dizesi "Ve şimdi, kışlık çoraplarımı giyip, sıcacık battaniyemin altına giriyorum!" diye bitmişti. Bu beklenmedik son, herkesi kahkahaya boğmuştu.
[USER=124081]@dilara10[/USER], kendine has espri anlayışıyla, "Arkadaşlar, sonbaharın veda partisi için kostüm fikri: Kuru yaprak! Benim kostümüm hazır, sadece biraz yapışkan bant lazım..." diye yazmış, ardından da kendini yapışkan bantla yapraklara sarılmış komik bir fotoğrafını paylaşmıştı.
Parti devam ederken, birden bire Sentinus "Bakın, gördünüz mü? Kader Katibi'nin dediği gibi, biri evleniyor! Büyük bir yaprakla evleniyor!" diye bağırmıştı. Herkes Dilara10'a baktı. Dilara10, yaprak kostümünü göstererek, "Evet, doğanın güzelliğine evet diyorum!" diye bağırmıştı. Parti, birbirine karışmış kahkaha, korkunç ama komik Ecel yorumları ve Simurg'un yaptığı enfes kabak tatlısıyla devam etmişti. Sonbahar, Cerezforum efsaneleriyle unutulmaz bir veda yapmıştı. Ve herkes, kışın gelmesini, yeni komik maceraları ve Cerezforum'un eğlenceli günlerini heyecanla bekliyordu.