• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...
Kaynak ikonu

Sonsuz Eğitim-Öğretim Takvimi

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
YoRuMSuZ Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:

Sonsuz Eğitim-Öğretim Takvimi - Sınırsız Eğitim-Öğretim yıllık takvimi oluşturabilirsiniz.

Bir tıklama ile Eğitim-Öğretim yılını değiştirebileceğiniz sonsuz yıl seçilebilir takvim örneği. Tıklama ile Eğitim-Öğretim yılı değiştirilebildiği gibi yıl girişini manuel olarak yapabilirsiniz.

Takvimde tail günleri de otomatik olarak işaretli olarak gelmektedir. Bu takvimle başka bir Eğitim-Öğretim Yılı takvimine ihtiyacınız kalmayacak.

Ek dosyayı görüntüle 123984

Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...

Eğitim yolculuğumuzda bize rehberlik eden, planlı ve organize bir şekilde ilerlememizi sağlayan bu değerli takvim için sana içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Sunduğun kapsamlı ve kullanıcı dostu içerik sayesinde hem öğrenciler hem de eğitimciler zamanı daha verimli yönetebiliyor, hedeflerine daha disiplinli bir şekilde ulaşabiliyor
Emeklerin ve özverili çalışmaların bizler için büyük bir motivasyon kaynağı. Böylesine faydalı bir projeyi hayata geçirdiğin
Teşekkürler @YoRuMSuZ

Eğitim emekçilerinin her yıl indirmek zorunda oldukları eğitim-öğretim yılı takvimini bir kez yni bu takvimi indirmeleri yeterli olacak :)

Teşekkürler, aynı yıl içinde değişen takvim olsa böyle kullanışlı benim için uygun olurdu. Bu galiba eğitimciler için takvim 😂

Mesajınızı yazın...
Geri