RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Eyl 2014 #1 Sonsuzluk işareti klavyede yapmak pek mümkün olmayan kopyala yapıştır olarak kullandığımız yan sekiz ,benim tabirimle baygın sekizdir efendim Bakınız sonsuzluk işareti ∞ sonsuzluk işaretine Aşıkların işareti de diyebiliriz Son düzenleme: 21 Eyl 2014
Sonsuzluk işareti klavyede yapmak pek mümkün olmayan kopyala yapıştır olarak kullandığımız yan sekiz ,benim tabirimle baygın sekizdir efendim Bakınız sonsuzluk işareti ∞ sonsuzluk işaretine Aşıkların işareti de diyebiliriz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Eyl 2014 #6 Son zamanlarda kolye olarak kullanmayı düşündüğüm, benim için daimiliği, bağlılığı ifade eden işaret.
Son zamanlarda kolye olarak kullanmayı düşündüğüm, benim için daimiliği, bağlılığı ifade eden işaret.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Eyl 2014 #7 Mezuniyet hediyesi olarak halam almisti sonsuzluk isaretli bir bileklik ( : 10 Kasimlarda Atamizin olumsuzlugunu, onu hala yasattigimizi ifade etmek icin de kullaniriz..
Mezuniyet hediyesi olarak halam almisti sonsuzluk isaretli bir bileklik ( : 10 Kasimlarda Atamizin olumsuzlugunu, onu hala yasattigimizi ifade etmek icin de kullaniriz..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Eyl 2014 #8 Sonsuzluk sembolü İlk olarak 1655 yılında john wallis tarafından ortaya atılmıştır. Ortaya atıldığı günden beri matematik dışında modern mistisizm gibi matematik dışındaki alanlarda da kullanılmıştır.
Sonsuzluk sembolü İlk olarak 1655 yılında john wallis tarafından ortaya atılmıştır. Ortaya atıldığı günden beri matematik dışında modern mistisizm gibi matematik dışındaki alanlarda da kullanılmıştır.