Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Galatasaray -> Kawasaki Frontale | Bedelsiz Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra yeni adresi büyük merak konusu olan tecrübeli futbolcu Bafetimbi Gomis bu kez de şansını Japonya'da deneme kararı aldı. Bafetimbi Gomis, Japon ekibi Kawasaki Frontale'a transfer oldu. Transfer resmen açıklandı.
Swansea City -> Samsunspor | Bonservis: Açıklanmadı
Samsunspor, uzun süredir peşinde olduğu Olivier Ntcham transferinde mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibi, Swansea City'den kadrosuna kattığı Kamerunlu 10 numara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Swansea City’nin orta saha oyuncusu Olivier Ntcham ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle." ifadeleri kullanıldı.
Kasımpaşa -> Alanyaspor | Bonservis: Bedelsiz
Alanyaspor, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Kosovalı sağ bek Florent Hadergjonaj ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Alanyaspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Kasımpaşa'da oynarken bize zorluklar yaşatmıştı. Umarım bizde de aynı başarıyı gösterir. Kendisi kişilik ve karakter olarak takdir ettiğimiz bir futbolcu. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.
Florent Hadergjonaj ise, "Güzel sözleri için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendimi şu anda bile çok rahat hissetmeye başladım. Buradaki herkes beni çok iyi karşıladı. Alanyaspor'u zaten takip ediyordum. İyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve bu sezon çok iyi işler çıkaracağımızı düşünüyorum. Buraya başarılı olmaya geldim. Taraftarlarımızı da mutlu etmemiz gerekiyor. Hedefimiz bu olacak" diye konuştu.
Estrela -> Adana Demirspor | Bonservis: Açıklanmadı
Adana Demirspor, savunma hattına bir genç yetenek takviyesi gerçekleştirdi. Akdeniz ekibi, son olarak Portekiz'de forma giyen Amir Feratovic'i kadrosuna kattı.
Adana Demirspor, 21 yaşındaki Sloven stoper ile 3+1 yıllık resmi sözleşme imzalandığını duyurdu.
2020'de NK Bravo'nun altyapısından 400 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Roma'nın altyapısına transfer olan Feratovic, geride kalan sezonu Portekiz'de geçirdi. 2022'nin yaz transfer döneminde Roma'dan ayrılarak Estrela'ya transfer olan Sloven stoper, sezonun ikinci yarısını ise Benfica B takımında geçirdi.
Bochum -> Antalyaspor | Bonservis: Kiralık
Antalyaspor, Almanya ekiplerinden Bochum'dan Gerrit Holtmann'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Gerrit Holtmann’ı Almanya’nın VfL Bochum Kulübü'nden satın alma opsiyonu ile 1 yıl kiralık olarak transfer etti.
Nasaf Qarshi -> Çaykur Rizespor | Bonservis: Açıklanmadı
Çaykur Rizespor açıklamasında ' Stoper mevkiinde oynayan 24 yaşındaki Özbekistan milli takım oyuncusu Khusniddin Alikulov, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle kendisini 3+1 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. Yeni transferimiz Alikulov’a “hoş geldin” diyor, başarılar diliyoruz.' ifadelerini kullandı.