Enda Neylersin!!! V.I.P 9 Ags 2021 #1 Bu bir oyun değil ,şarkı paylaşmak için de açılmadı ama bugün şu an ne dinliyorsun oyununda ezanı ,sessizliği dinliyorum tarzı şeyler yazanlar oldu Bu tarz dinlediğiniz şeyleri buradan yazabilirsiniz?
Bu bir oyun değil ,şarkı paylaşmak için de açılmadı ama bugün şu an ne dinliyorsun oyununda ezanı ,sessizliği dinliyorum tarzı şeyler yazanlar oldu Bu tarz dinlediğiniz şeyleri buradan yazabilirsiniz?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Ags 2021 #5 Simurg dediki: Bu akşam hiç dinlemezdim ama Yıldız Tilbe gecesi yaptım kendim için Genişletmek için tıklayın... bence bunu sık sık yapmalısın
Simurg dediki: Bu akşam hiç dinlemezdim ama Yıldız Tilbe gecesi yaptım kendim için Genişletmek için tıklayın... bence bunu sık sık yapmalısın
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Ags 2021 #6 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 18 Ags 2021 #7 Duman - Herşeyi yak
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Eyl 2021 #9 kirpigin kasina degdigi zaman