D derbeder44 Üye 20 Şbt 2007 #1 yesim arkadaşım tavsiye etti ve üye oldum. İnanaın çok beğendim..süperrrrrrrr ben şimdi yanınzdayım heran ne yapdıgım belli olmaz ona göre uyuzlar
yesim arkadaşım tavsiye etti ve üye oldum. İnanaın çok beğendim..süperrrrrrrr ben şimdi yanınzdayım heran ne yapdıgım belli olmaz ona göre uyuzlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Şbt 2007 #3 Hosgeldin abisi Aramiza seninde guzel paylasimlarini bekliyoruz ya anlamadim birsey var Sen uyuz oldugun icinmi burda Millete uyuz dedin Ve ayrica cok cok tesekurler sitemizi begendigin icin Su bir gercek bizim sitemiz 1 tanedir ve msalah de nazar degmesin
Hosgeldin abisi Aramiza seninde guzel paylasimlarini bekliyoruz ya anlamadim birsey var Sen uyuz oldugun icinmi burda Millete uyuz dedin Ve ayrica cok cok tesekurler sitemizi begendigin icin Su bir gercek bizim sitemiz 1 tanedir ve msalah de nazar degmesin
D derbeder44 Üye 20 Şbt 2007 #4 ilayda dediki: Hosgeldin abisi Aramiza seninde guzel paylasimlarini bekliyoruz ya anlamadim birsey var Sen uyuz oldugun icinmi burda Millete uyuz dedin Ve ayrica cok cok tesekurler sitemizi begendigin icin Su bir gercek bizim sitemiz 1 tanedir ve msalah de nazar degmesin Genişletmek için tıklayın... vay be sen neymsin be abi
ilayda dediki: Hosgeldin abisi Aramiza seninde guzel paylasimlarini bekliyoruz ya anlamadim birsey var Sen uyuz oldugun icinmi burda Millete uyuz dedin Ve ayrica cok cok tesekurler sitemizi begendigin icin Su bir gercek bizim sitemiz 1 tanedir ve msalah de nazar degmesin Genişletmek için tıklayın... vay be sen neymsin be abi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Şbt 2007 #5 Hoşgeldin derbeder44.Keyifli paylaşımlar dilerim.