• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Süper Mod Evlendirme Ajansı

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

Süper Mod Evlendirme Ajansı "Gülmekten Nikah Masasına Operasyonu Başlıyor

Sevgili bekarlar, yalnızlık koltuklarınızı terk etme vakti geldi! Süper Mod Evlendirme Ajansı olarak, sizi hayatınızın aşkıyla tanıştırma görevini üstleniyoruz. Ama biz diğer ajanslar gibi değiliz. Bizde "aşk acısı" değil, "gülme krizleri" garanti!

Beni Bi' Tanıyın Da Evlenin" Anket Formu

Başvurularınızı alırken, o klasik, sıkıcı formları unutun. Bizde durumlar şöyle:

• En Sevdiğin Emoji? (Kalp değil, onu geç! Patlıcan mı? Maymun mu? Hımm, ilginç…)
  • Hayattaki En Büyük Kabusun? (Aşk acısı demiyoruz, lütfen. Çatal bıçak takımı mı? Üç boyutlu yazıcı mı? Merak ettim doğrusu!)
  • Tuvaletteki En Büyük Hobin? (Tamam, burası biraz özel oldu, ama dürüst olun! Kitap mı okuyorsun? Yoksa gizli bir şarkıcı mısın?)
  • "Beni Evlendirin!" Diye Haykırırken İçinden Geçen Şarkı? (Aşk şarkısı değil, sakın! Halay mı? Yoksa bir rock marşı mı?)
  • İdeal Partnerin Süper Gücü? (Uçmak değil, baydınız artık. Bulaşıkları kendi kendine yıkamak mı? Yoksa Netflix'i önceden tahmin etmek mi?)
Uyumluluk Testi" - Kahkaha Garantili!

Anketler tamam, sıra geldi uyumluluk testine. Ama bu da bildiğiniz testlerden değil!

• "Yemek Yeme Yarışması": Aynı anda en çok köfteyi kim yiyebiliyor? (Sonuçlar evlilik uyumunu belirliyor, inanmazsınız!)
  • "Klip Çekimi": Kendi şarkınızı söyleyip, en komik dans figürlerini kim sergiliyor? (Hazır olun, Youtube fenomeni olabilirsiniz!)
  • "Birlikte Ev İşleri": Bulaşıkları kim daha hızlı ve neşeyle yıkayabiliyor? (Unutmayın, temizlik aşkın ilk adımıdır!)
  • "Aşk Dedektifliği": Gizli ipuçlarını kim daha hızlı bulup, aşkın izini sürüyor? (Bu testte Sherlock Holmes'leri bekliyoruz!)
Tarihi An" - Tanışma Seremonisi

Testler bitti, uyumlu çiftler belirlendi. Şimdi sıra geldi tanışma seremonisine. Ama romantik mum ışığında değil, ha! Bizde durumlar şöyle:

• "Komik Kostüm Partisi": Herkes en komik kostümü giyecek, tanışma faslı böyle başlayacak. (Tavşan, zombi, hatta tuvalet fırçası, her şey serbest!)
  • "Aşk Şarkıları Karaoke": Utanmak yok! En alakasız şarkılarla aşkı ilan edeceğiz. (Rap'le serenat mı? Neden olmasın!)
  • "İlginç Tanışma Cümleleri Yarışması": "Merhaba, ben bir uzaylıyım," ya da "Benim kedim sana aşık oldu," gibi cümlelerle tanışacağız. (Sıradan cümlelere yer yok!)
  • "Hızlı ve Komik Sohbet": Birbirinize en alakasız soruları sorup, en komik cevapları bulacaksınız. (Tavuğun neden karşıya geçtiği? Bu sorunun cevabını biliyor musun?)
Evlilik Maratonu" - Eğlence Asla Bitmez!

Tanışma faslı bitti, artık evlilik maratonu başlıyor. Ama bu da diğer evlilikler gibi değil! Bizde durumlar şöyle:

• Düğün Dansı: Vals değil, halay var! Düğününüz kahkahalarla dolacak.
  • Düğün Pastası: Klasik pasta yerine, pastadan kuleler, hatta dev bir hamburger pasta!
  • Balayı: Romantik otel yerine, kamp yapmaya veya bir festivali keşfetmeye ne dersin? (Aşkın macerası hep devam etsin!)
  • Evlilik Hayatı: Ev işleri, komik şarkılar eşliğinde yapılacak. Tartışmalar, yastık savaşlarına dönüşecek.
Sonsöz: Gülmekten Nikah Masasına"

Sevgili bekarlar, unutmayın! Aşk, gülmekten ve eğlenmekten geçer. Süper Mod Evlendirme Ajansı olarak, sizi sadece hayat arkadaşınızla değil, aynı zamanda kahkaha dolu bir maceraya ortak ediyoruz. Bizde evlenmek, gülmek, eğlenmek ve hayatı dolu dolu yaşamak demektir.

Hadi, durmayın! Başvuru formunu doldurun, hayatınızın en komik macerasına katılın! Unutmayın, bizde evlenmek, gülmekten nikah masasına koşmak demektir!

Geri