Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
arkadaşlar merak etmeyin.Önce tahammül sınırınız düşecek,her şeye sinirleneceksiniz,sonra çevrenizdekilerin durumunu ve yaşlarını dikkate alarak daha tahammüllü olmayı başaracaksınız.Her şeyin bir sırası var.Daha geniş tahammüllü olacağınız günlere biraz daha vaktiniz var (Tecrübe konuşuyor )
sanirim su bardagi tasirdi ya ben cok saf ve enayiyim yada karsimdakiler cok kendini birsey saniyorum ( nefret ediyorumm yanimda birileri olsa gareni bogardim bu sinirle
Bende bu gün tersimden kalktım sanırım sabah sabah Bismillah güne başladık olaylar üst üstee gelemeye başladı.otobüse bindim yaşlı amca kapının girişindeki demiri tutuyorum elimin üstüne oturdu çekmiyo bide sonra gencin biri açmış son ses müzik dinliyo ters ters baktım (eyy Allahım yarabbim ya sabah sabah) dedim ve susutum sakin ol arzu diye kendimi temkinliyorum onun ardından arkamda oturan beyfendi horlamaya başlamazmı koptum artıkkk gülmekten
sanirim su bardagi tasirdi ya ben cok saf ve enayiyim yada karsimdakiler cok kendini birsey saniyorum ( nefret ediyorumm yanimda birileri olsa gareni bogardim bu sinirle
Bende bu gün tersimden kalktım sanırım sabah sabah Bismillah güne başladık olaylar üst üstee gelemeye başladı.otobüse bindim yaşlı amca kapının girişindeki demiri tutuyorum elimin üstüne oturdu çekmiyo bide sonra gencin biri açmış son ses müzik dinliyo ters ters baktım (eyy Allahım yarabbim ya sabah sabah) dedim ve susutum sakin ol arzu diye kendimi temkinliyorum onun ardından arkamda oturan beyfendi horlamaya başlamazmı koptum artıkkk gülmekten