Çirkin Kral Forum Tutkunu 14 Eyl 2006 #1 Yapılan araştırmaya göre kadınla erkeğin tanıştıkları ilk 30 saniye ilişkilerinin sonunu tahmin etmek için yeterli bir süre yani ilk 30 saniye çok önemlii))
Yapılan araştırmaya göre kadınla erkeğin tanıştıkları ilk 30 saniye ilişkilerinin sonunu tahmin etmek için yeterli bir süre yani ilk 30 saniye çok önemlii))
Çirkin Kral Forum Tutkunu 14 Eyl 2006 #2 ARKADAŞLIKDA her zaman doğruyu söylemek çok önemli fakat herşeyi erkenden söylemeyin bırakın hakkınızda bilinmeyen birşeyler olsun gizeminizi koruyun
ARKADAŞLIKDA her zaman doğruyu söylemek çok önemli fakat herşeyi erkenden söylemeyin bırakın hakkınızda bilinmeyen birşeyler olsun gizeminizi koruyun
Çirkin Kral Forum Tutkunu 9 Ksm 2006 #4 cırcırböcee dediki: kendini bi tanıttın pir tanıttın Genişletmek için tıklayın... vay be ne günlerdi ama ilk günlerim yorumsuz cırcırböce çok kızmıştınız hatta yorumsuz beni engellemişti
cırcırböcee dediki: kendini bi tanıttın pir tanıttın Genişletmek için tıklayın... vay be ne günlerdi ama ilk günlerim yorumsuz cırcırböce çok kızmıştınız hatta yorumsuz beni engellemişti
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2006 #5 Yok yok o kadar değil Sohbet bölümünden çok kısa bir süreliğine
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Ksm 2006 #7 ngomess dediki: tabi tabi cerezforuma giremiodum Genişletmek için tıklayın... Girişin hiçbir zaman engellenmedi ngomess. Ben hatırlamıyorum.
ngomess dediki: tabi tabi cerezforuma giremiodum Genişletmek için tıklayın... Girişin hiçbir zaman engellenmedi ngomess. Ben hatırlamıyorum.
Çirkin Kral Forum Tutkunu 9 Ksm 2006 #8 valla yorumsuz ben giremiyordum kendi rumuzumla olmuyordu bende sürekli denedim daha sonra insafa gelmiştin açtın
valla yorumsuz ben giremiyordum kendi rumuzumla olmuyordu bende sürekli denedim daha sonra insafa gelmiştin açtın