• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Tam ayrılık anında başlayan muhabbetler:)(kapı önü muhabbeti)

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
Arkadaşınız ya da akrabanız gelir oturusunuz saatlerce pasta börek yenir içilir hal hatır muhabbet oyun vs ne varsa artık ...
Tam gider ayak kapıda yolculama esnasında bir muhabbet başlar haydaaaa=L sanki gitmek içni kalkmamış :)
Özellikle annemin misafirleri arkadaşları ya da akarabalar geldiğinde yaptığı son noktayı koyan muhabbet tarzı
Ha ben yapmıyor muyum bende yapıyorum o ayrı=L​

En sinir olduğum şey tabi birde kadınların pazar muhabbetleri var sanki alışveriş için değil dedikodu yapmak için gelmişler pazarın ortasında baslarlar bir muhabbete insanı deli eden anlar :D

Bi komşum geldi aklıma :) Kulakları çınlasın.

Haa bir de gittiğimiz herhangi bir ziyarette, ben sıkıntıdan gebermek üzere iken kaş gözle kalkmaya ikna ettiğim eşimin tekrar dahil olduğu siyasi, ekonomik, teknolojik, nostaljik içerikli çeşitli muhabbetleri geldi aklıma :P

Bize gelen yada bizim gittiğimiz yerlerde sıklıkl karşılaştığımız muhabbet türü :)
Kapı önü muhabbeti harika oluyo ama :P
Otururken aklına gelmeyen binlerce şey kapı önünde geliyo sanki :D

otururken aklımıza gelmeyen ve kapı önünde konuş konuş bitmeyen konular birikintisine sahip olabiliyoruz :P

dimi Mercimekk :P

Geri