L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Mys 2014 #1 TAŞ DEVRİ Büyük küçük herkesin sevdiği fenomen bir çizgi filmdir.Bunlar taş devrinde yaşayan ama her türlü modern eşyalara sahip tiplerdir. Filin hortumundan duş alır, kuşları uzaktan kumanda niyetine kullanırlar.
TAŞ DEVRİ Büyük küçük herkesin sevdiği fenomen bir çizgi filmdir.Bunlar taş devrinde yaşayan ama her türlü modern eşyalara sahip tiplerdir. Filin hortumundan duş alır, kuşları uzaktan kumanda niyetine kullanırlar.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mys 2014 #3 Keşke yine çocuk olsam, yine çizgi film izlesem diye iç geçirttin bana @LâL. Sağlık olsun.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Mys 2014 #4 Papatya dediki: Keşke yine çocuk olsam, yine çizgi film izlesem diye iç geçirttin bana @LâL. Sağlık olsun. Genişletmek için tıklayın... Aynen Ablam . Çocuk Olarak Kalsaydık ve Bazı Acıları Hiç Yaşamasaydık . Keşke Hayatımız Çocukluğumuzda ki Kadar Saf ve Temiz Olsaydı ...
Papatya dediki: Keşke yine çocuk olsam, yine çizgi film izlesem diye iç geçirttin bana @LâL. Sağlık olsun. Genişletmek için tıklayın... Aynen Ablam . Çocuk Olarak Kalsaydık ve Bazı Acıları Hiç Yaşamasaydık . Keşke Hayatımız Çocukluğumuzda ki Kadar Saf ve Temiz Olsaydı ...