Forumumuzun yaş ortalamasına bakınca bir çoğumuz tatilde illaki bir şeyler yapıyoruz..Bizde iz barakan gidip gördüğümüz tatil yerleri ,tarihi eserler,oteller,restoranlar bir başlık altında toplana bilir ..Kimsenin işine yaramazsa benim yarayacağı kesin )
Nevşehir..Kapadokya
Nevşehir için şuraları gidip görün diye bir sınırlama getirmek haksızlık olur..Her yeri ayrı bir güzellikte mutlaka her yeri görmeye çalışın ürgüp,göreme,avanos benim aklıma ilk gelenler ..
Avanosta çömlek yapın mesela .. Ben yaptım bir bardakdı bardaktan başka her şeye benziyordu ama
Tabi bu kadar kirlenmiyorsunuz
Ürgüp'te testi kebabı yiyin ve Türk gecesine mutlaka gidin
O Ağacın altını ziyaret edin .Manzaraya karşı kavrulmuş kabak çekirdeği yiyin ve şarap için şraap sevmeyenler olabilir bende sevmem ama kapadok'yanın şarabı tatmaya değer
Mutlaka ata binin hatta iyi bir binici iseniz kapadokyayı atla gezin
Balona binin..tabi benim gibi tembel değilsenin ve sabah 4 de kalkabiliyorsanız )
Nevşehir..Kapadokya
Nevşehir için şuraları gidip görün diye bir sınırlama getirmek haksızlık olur..Her yeri ayrı bir güzellikte mutlaka her yeri görmeye çalışın ürgüp,göreme,avanos benim aklıma ilk gelenler ..
Avanosta çömlek yapın mesela .. Ben yaptım bir bardakdı bardaktan başka her şeye benziyordu ama
Tabi bu kadar kirlenmiyorsunuz
Ürgüp'te testi kebabı yiyin ve Türk gecesine mutlaka gidin
O Ağacın altını ziyaret edin .Manzaraya karşı kavrulmuş kabak çekirdeği yiyin ve şarap için şraap sevmeyenler olabilir bende sevmem ama kapadok'yanın şarabı tatmaya değer
Mutlaka ata binin hatta iyi bir binici iseniz kapadokyayı atla gezin
Balona binin..tabi benim gibi tembel değilsenin ve sabah 4 de kalkabiliyorsanız )