iLk_NuR Üstat 22 Ags 2008 #1 İstanbul: Anne: televizyon: hayat: ölüm: dünya: dans: kardeş: baba: çerez forum:
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ags 2008 #2 İstanbul: vazgeçilmez Anne:canım televizyon:hatırlamıyorum hayat:ölüm ölüm:yaşamak dünya:boş dans:eğlenmek kardeş:can baba:herşeyim çerez forum: karasevda
İstanbul: vazgeçilmez Anne:canım televizyon:hatırlamıyorum hayat:ölüm ölüm:yaşamak dünya:boş dans:eğlenmek kardeş:can baba:herşeyim çerez forum: karasevda
iLk_NuR Üstat 22 Ags 2008 #3 İstanbul:acı Anne:herşeyimmm televizyon:gereksiz hayat:kısa ölüm:uyanmak dünya:yalan dansuygular kardeş:kavga baba:herşeyimm çerez forum vazgeçilmez
İstanbul:acı Anne:herşeyimmm televizyon:gereksiz hayat:kısa ölüm:uyanmak dünya:yalan dansuygular kardeş:kavga baba:herşeyimm çerez forum vazgeçilmez
arzum Forum Tutkunu 23 Ags 2008 #4 İstanbul:Hayat Anne:Beni dünya ya getiren varlık,canım, sırdaşım, arkadaşım, kısacası herşeyim canım ANNEM.... televizyon:Zaman öldürmek hayat:Oyun ölüm:Terk dünya:Mücadele dans:Neşe kardeş:Yarım baba:Can çerez forum:Aile
İstanbul:Hayat Anne:Beni dünya ya getiren varlık,canım, sırdaşım, arkadaşım, kısacası herşeyim canım ANNEM.... televizyon:Zaman öldürmek hayat:Oyun ölüm:Terk dünya:Mücadele dans:Neşe kardeş:Yarım baba:Can çerez forum:Aile
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2008 #5 İstanbul: ikametgahım Anne: canım televizyon: siyah kutu hayat: nefes ölüm: sonsuzluk dünya: fani dans: eğlence kardeş: gereksiz baba: düşünmedim çerez forum: dostluk
İstanbul: ikametgahım Anne: canım televizyon: siyah kutu hayat: nefes ölüm: sonsuzluk dünya: fani dans: eğlence kardeş: gereksiz baba: düşünmedim çerez forum: dostluk
Sevgi.2 Aktif 23 Ags 2008 #6 İstanbul:sorun Anne: yürek televizyon: haberler hayat: koşuşturma ölüm: ayrılık dünya: sınav dans: eğlence kardeş: süper baba: fedakarlık çerez forum: takıntı-alışkanlık
İstanbul:sorun Anne: yürek televizyon: haberler hayat: koşuşturma ölüm: ayrılık dünya: sınav dans: eğlence kardeş: süper baba: fedakarlık çerez forum: takıntı-alışkanlık
Safir Özel Üye Özel üye 24 Ags 2008 #7 İstanbul:Tarih Anne:Canımm televizyon:gürültü hayat:öğretmen ölümoğmak dünya:gölgelik dans:eğlence kardeş:can baba:hasretim çerez forumostluk
İstanbul:Tarih Anne:Canımm televizyon:gürültü hayat:öğretmen ölümoğmak dünya:gölgelik dans:eğlence kardeş:can baba:hasretim çerez forumostluk
incikk Üstat 24 Ags 2008 #8 İstanbul:Bazen iyi bazen kötü Anne:canım Televizyon:zaman geçirmek Hayat:Yaşamak Ölüm:tatmak Dünya:Boş Dans:Eğlenmek Kardeş:Keşke olsa Baba:herşeyim Çerezforumazgeçilmez
İstanbul:Bazen iyi bazen kötü Anne:canım Televizyon:zaman geçirmek Hayat:Yaşamak Ölüm:tatmak Dünya:Boş Dans:Eğlenmek Kardeş:Keşke olsa Baba:herşeyim Çerezforumazgeçilmez
C CiMCiMe Usta 24 Ags 2008 #9 İstanbul:sıkıcı Anne:herşey televizyon:baba ocağı hayat:güzel ölüm:kurtuluş dünya:geçici dans:sevinç kardeş:bitanem baba:canım çerez forum:
İstanbul:sıkıcı Anne:herşey televizyon:baba ocağı hayat:güzel ölüm:kurtuluş dünya:geçici dans:sevinç kardeş:bitanem baba:canım çerez forum:
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Ags 2008 #10 İstanbul: Vazgeçilmez bencede.. Anne: Herşeyim.. televizyon: KurtLar Vadisi.. hayat: Fani.. ölüm: KurtuLuş.. dünya: YaLan.. dans: Gereksiz.. kardeş: Can.. baba: Herşey.. çerez forum: Dost..
İstanbul: Vazgeçilmez bencede.. Anne: Herşeyim.. televizyon: KurtLar Vadisi.. hayat: Fani.. ölüm: KurtuLuş.. dünya: YaLan.. dans: Gereksiz.. kardeş: Can.. baba: Herşey.. çerez forum: Dost..