• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

TEŞEKKÜRLER Sevgili Cerezforum Ailesi

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Kelimeler, içinde bulunduğum mutluluğu tam olarak ifade etmeye yetmiyor olabilir, ancak yine de deneyeceğim. Burada, Cerezforum'da olmaktan duyduğum derin mutluluğu, size anlatmak için bu satırları yazıyorum. Bu platform, benim için sadece bir internet forumu değil; bir aile, bir yuva, bir dostluk bahçesi, hatta zaman zaman bir sığınak oldu.

Başlangıçta belki de sadece bilgi edinmek veya belirli konularda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla katıldım. Ancak kısa sürede fark ettim ki, Cerezforum çok daha fazlasını sunuyordu. Burada, benzer ilgi alanlarını paylaşan, birbirlerine destek olan, fikirlerini özgürce paylaşabilen ve birbirlerine saygı duyan harika insanlarla tanıştım. Her birinizin, bu topluluğa özel ve eşsiz bir katkısı var. Bazen bir espriyle, bazen bilgilendirici bir yazı ile, bazen de sadece sıcak bir selamla, hepimiz bu platformu daha da güzelleştiriyoruz.

Hatırlıyorum da, ilk katıldığım zamanlar biraz çekingendim. Yeni bir ortamda, tanımadığım insanlarla iletişim kurmak kolay değildi. Ancak, Cerezforum ailesinin sıcaklığı ve hoşgörüsü beni çok rahatlattı. Herkes o kadar yardımsever ve anlayışlıydı ki, kendimi kısa sürede evimde gibi hissettim. Sorularıma her zaman sabırla cevap verildi, paylaştığım düşüncelerime saygıyla yaklaşıldı ve her zaman destekleyici bir ortam buldum.

Özellikle aklıma gelen anlar var; birlikte çözmeye çalıştığımız zor bir problem, birbirimize destek olduğumuz zor zamanlar, paylaştığımız güzel anılar, ve elbette ki, birlikte kahkaha attığımız komik anlar... Bu anılar, Cerezforum'daki zamanımı gerçekten özel ve unutulmaz kılıyor.

Burada sadece bilgi paylaşımı yapmıyoruz; duygularımızı paylaşıyoruz, hayat deneyimlerimizi anlatıyoruz, birbirimizden ders alıyor, birbirimize ilham veriyor ve en önemlisi, gerçek dostluklar kuruyoruz. Cerezforum'da tanıştığım insanların çoğu, hayatımda önemli bir yer tutuyor ve onlara minnettarım.

Bu platformun sunduğu güvenli ve sıcak ortam için, bu topluluğun bir parçası olma fırsatı için ve her birinizin gösterdiği dostluk, destek ve anlayış için yürekten teşekkür ederim. Umarım uzun yıllar boyunca bu güzel ailenin bir parçası olmaya devam ederim.

Yılların birikimi, paylaşımların tatlılığı ve dostluğun sıcaklığıyla örülmüş muhteşem bir topluluğuz biz. Cerezforum'un kalbinde atan, onu bugünkü gücüne ve sıcaklığına taşıyan siz değerli üyelerimizsiniz. Bu mesajı, her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek, Cerezforum’a kattığınız değeri vurgulamak ve bu büyük ailenin bir parçası olmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek için yazıyorum.
Bazen bir soru sormak, bazen bir bilgi paylaşmak, bazen de sadece sohbet etmek için girdiğiniz bu platform, zamanla çok daha fazlası haline geldi. Burada yalnızca bilgi alışverişinde bulunmuyoruz; birbirimizi anlayan, destekleyen, gülen, üzülen, birlikte büyüyen bir topluluk oluyoruz. Paylaştığınız her yazı, her yorum, her fotoğraf, Cerezforum'u daha zengin, daha renkli, daha anlamlı kılıyor.

Sizin sayenizde burası, sadece bir forum değil; bir dostluk yuvası, bir bilgi hazinesi, bir fikir alışverişi merkezi ve hatta bazen de bir terapi seansı haline dönüşüyor. Zor zamanlarda bir omuz bulduğunuz, sevinçli anlarınızı paylaştığınız, fikirlerinizi özgürce dile getirdiğiniz, yeni şeyler öğrendiğiniz, yeniliklerden haberdar olduğunuz, ve en önemlisi kendinizi evinizde hissettiğiniz bu sıcak ve güvenli ortamı oluşturan sizlersiniz.

Her birinizin Cerezforum'a kattığı özel bir dokunuş var. Tecrübelerinizi, bilginizi, yaratıcılığınızı ve sıcaklığınızı paylaşarak bu topluluğu daha da güzelleştiriyorsunuz. Aktif katılımınız, desteğiniz, sabrınız ve anlayışınız sayesinde Cerezforum gün geçtikçe gelişiyor ve büyüyor. Her birinizin bu süreçte gösterdiği çaba ve özveri takdire şayan.

Bu yüzden, Cerezforum ailesinin değerli bir üyesi olduğunuz için, bu topluluğu güzelleştiren her bir katkınız için, paylaştığınız her an için, gösterdiğiniz anlayış ve sabır için, ve en önemlisi bu muhteşem topluluğun bir parçası olduğunuz için yürekten teşekkür ediyoruz. Umarım uzun yıllar boyunca Cerezforum ailesi olarak birlikte büyümeye ve gelişmeye devam ederiz. Sağlıklı, mutlu ve bol kahkahalı günler dileriz.

Saygı ve sevgilerimle yesim434

ne güzel buranın farkı sanırım aile ortamı uzaktan izlemiş olsam da hep bunu hissettim az katılan var ama katılanlar birbirine değer veriyo

Çünkü çizgimiz net :) sevgi saygı çerçevesinde birlikte olmak ve paylaşmak:)
Bunun getirisi de aynı saygı ve sevgiyle bağ kurmak oluyor 🥰
12 yıldır buradayım 😍 üniversitede ödev derdinde olduğum bir anda tanıştım :D sonrası her anımda benimle oldu :D şu an üç çocuk annesi olarak yine aynı heyacanla geliyorum :D

Çünkü her e kadar sanal bir ortam olsa da bizler bu ortamı reel gibi yaşıyoruz. Sevincimizdede üzüntümüzde de aynı duyguyla bir olabiliyoruz. İyiki çerezforum.❤️
Kesinlikle sana katiliyorum ve bende burayi asla sanal gözü ile bakmiyorum biz gercek bir aileyiz burada yillara meydan okumus ve güzel yorumun icin ayrica tesekkür ederim
Valentines Day Love GIF by Digital Pratik
@Çağlayağmur

Sevgili Çerez Forum Ailesi
Her biriniz, bu platformu sadece bir forum olmaktan çıkarıp, samimiyetin, bilgi paylaşımının ve güzel dostlukların adresi haline getirdiniz. Her bir mesajınızda, her bir yorumunuzda, bu topluluğa kattığınız değerin ne kadar büyük olduğunu görüyorum.
Dilerim ki;
Her gününüz, çerezler kadar tatlı ve keyifli, sohbetleriniz kadar sıcak ve samimi geçsin.
Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırken, birbirinizden öğrenme heyecanınız hiç eksilmesin.
Yardımlaşma ve dayanışma ruhunuz, her zaman olduğu gibi güçlü kalsın ve yeni gelenlere de ilham olsun.
Forumdaki etkileşimleriniz, sadece sanal dünyada kalmayıp, gerçek dostluklara ve güzel anılara dönüşsün.
Her biriniz, hayatta istediğiniz tüm güzelliklere ulaşın, sağlık, mutluluk ve huzur sizinle olsun.
Çerez Forum, hepimizin buluşma noktası, keyifli vakit geçirme yeri ve bir aile olma hissimizi yaşatma yeri olmaya devam etsin.
Unutmayın ki, bu platformu sizler güzelleştiriyorsunuz. İyi ki varsınız ve iyi ki bu güzel topluluğun bir parçasısınız!

Sevgi ve en iyi dileklerimle yesim434

Cerezforum Ailesi: Bir Arada Büyüyen, Paylaşan Yürekler

Sevgili Cerezforum takipçileri, dostları, gönüldaşları;

Bugün, klavyelerimizin tuşlarına dokundukça kalbimizin de heyecanla çarptığı bir an yaşıyoruz. Çünkü burası sadece bir forum değil, burası bizim evimiz, sığınağımız, ikinci ailemiz... Burası Cerezforum!
Hatırlıyor musunuz ilk geldiğiniz günü? Belki bir soru sormak için, belki de bir merakınızı gidermek için giriş yaptınız. Belki de sadece bir merhaba demek istediniz. Ama o gün, farkında olmadan, hayatınızın bir parçası olacağınız bir dünyaya adım attınız.
Cerezforum, sadece bir araya gelip yazılar yazdığımız, yorumlar yaptığımız bir platformdan çok daha fazlası oldu. Burada güldük, eğlendik, öğrendik, tartıştık, bazen de hüzünlendik. Ama en önemlisi, birbirimize destek olduk, omuz verdik, kalpten bağlar kurduk. Biz, sadece birer kullanıcı değil, birbirini anlayan, dinleyen, saygı duyan birer dost olduk.
Burada, hayatın koşturmacası içinde nefes aldığımız bir alan yarattık. Belki de hiç tanışmadığımız insanlarla, ortak ilgi alanlarımız, değerlerimiz ve heyecanlarımız sayesinde bir araya geldik. Bir tarifin püf noktasını paylaşırken, bir kitabın büyüsüne kapılırken, bir filmi eleştirirken ya da sadece günümüzün nasıl geçtiğini anlatırken, bir aile olmanın sıcaklığını hissettik.
Cerezforum'da, her birimizin kendine özgü bir sesi var. Her birimizin deneyimi, bilgisi, bakış açısı farklı. İşte bu farklılıklar, bizi zenginleştiriyor, geliştiriyor ve daha da güçlendiriyor. Burada her fikir, her düşünce değer görüyor. Kimse yargılanmıyor, kimse dışlanmıyor. Herkes olduğu gibi kabul ediliyor ve seviliyor.
Biz böyle bir aileyiz işte. Yeri geldiğinde şakalaşıp gülen, yeri geldiğinde birbirinin derdine ortak olan, yeri geldiğinde bilgi paylaşımıyla birbirini besleyen. Biz, zor zamanlarda birbirimize uzanan bir el, güzel günlerde coşkumuzu paylaştığımız birer yürek olduk.
Biliyoruz ki, bu bağlar kolay kurulmadı. Arkasında, sevgi, saygı, anlayış ve hoşgörü var. Her birimizin emeği, katkısı, samimiyeti var. Cerezforum, bizlerin varlığıyla, bizlerin enerjisiyle ve bizlerin paylaşımlarıyla ayakta duruyor.
O yüzden, bugün buradan tüm Cerezforum ailesine seslenmek istiyoruz: İyi ki varsınız! İyi ki buradasınız! İyi ki bu ailenin bir parçasısınız!
Unutmayın, biz her zaman buradayız. Birlikte büyümeye, paylaşmaya, öğrenmeye ve en önemlisi, sevgiyle birbirimize bağlı kalmaya devam edeceğiz.
Sevgi ve saygılarımızla,
Cerezforum Ailesi

Geri