Çirkin Kral Forum Tutkunu 22 Ksm 2006 #1 sayın adminimiz radyo eklediğin çok teşekkürler. kaliten tartışılmaz)
T TaHa Aktif 22 Ksm 2006 #2 ödüm koptu yaa.nerden çıktı bu ses dedim hayırlı olsun ne diyelim. Upvote 0 Downvote
Çirkin Kral Forum Tutkunu 22 Ksm 2006 #3 bende korktum sesi çok açmışım ama müzik dinlemiyordum aniden kendiliğinden başlayınca herkes odaya geldi. tekme tokat hediye edip gittiler Upvote 0 Downvote
bende korktum sesi çok açmışım ama müzik dinlemiyordum aniden kendiliğinden başlayınca herkes odaya geldi. tekme tokat hediye edip gittiler
T TaHa Aktif 22 Ksm 2006 #4 bende sorun var ama.sayfayı yenileyince radyolar çoğalıyor sesler karışıyor.sayfayı kapatıp yeniden giriş yapınca düzeliyor Upvote 0 Downvote
bende sorun var ama.sayfayı yenileyince radyolar çoğalıyor sesler karışıyor.sayfayı kapatıp yeniden giriş yapınca düzeliyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Ksm 2006 #5 Tesekkurler Yorumsuz Ve inanki cok sevindim Deger verdigimiz bir forumun Radyosu oldugunaaaaaa eline yüregine saglikkk Bunu hep istemistim ) imkansiz demistin ) Demekki imkansiz diye birsey yokmus )) Upvote 0 Downvote
Tesekkurler Yorumsuz Ve inanki cok sevindim Deger verdigimiz bir forumun Radyosu oldugunaaaaaa eline yüregine saglikkk Bunu hep istemistim ) imkansiz demistin ) Demekki imkansiz diye birsey yokmus ))
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Ksm 2006 #7 Zaten kaldırıldı yakında daha kaliteli hizmetle gelecek Upvote 0 Downvote Çözüm