• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Teşşekkür

düşünceli

Katılımcı
Her şey Bir downloads sitesinden sitekontrol prog.unu indirerek kullanmaya karar vermemle başladı. Program üzerindeki CeReZFoRuM. adresine tıkladım ve buradayım. Bu gün siteyi gezmeye çalıştım. Açıkçası bu kadar seviyeli ve eğlenceli bir site olacağını tahmin bile edemezdim. Sizler gerçekten çok hoş insanlarsınız bunuda yazışmalarınızdan ve paylaşım ruhunuzun genişliğinden anlıyorum. Konulara detaylı yaklaşımlarınızdan çok etkilendim.Sizleri çok sevdim hepinize paylaşımcı ruhunuzdan dolayı teşekkür ederim.Umarım aranıza benide kabul edersiniz ve bende buna layık olmaya çalışırım.

Bizimde vermek istediğimiz izlemin hakikaten tam olarak buydu. Demekki bir nebze başarılı olabilmişiz. Teşekkürler @düşünceli . Teşekkürler Yönetim kadrosuna. Teşekkürler tüm üyelerimize.

Sitemize hoşgeldiniz. Hep aramızda kalmanız dileği ile...

Walla Bildiğim Konularda Elimden Geldiği Kadar Herkese Yardımcı Olmaya Çalışıyorum Bilgisayar Fotografçılık Program ve Daha Bir Konuda Yardımcı Olmaya Çalışacağım..HİÇ BİR ZAMAN İYİYLE İDARE ETMEDİM HEP EN İYİSİNE ULAŞMAK İÇİN ÇABALADIM VE ÇABALARIM...

inanın çok duygulandım. Sıcaklığınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür etmek istedim. Umarım sayın adminimiz tekrardan dolayı kızmaz..))):::

Geri