• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Tokat Niksar Anadolu Teknik Lisesi,Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi

Mc_ÖRGE

Kaptan
Özel üye
AMACI : Ortaokuldan sonra 3,4 ve 5 yıllık orta öğretim düzeyinde eğitim veren bir okuldur. Ekonomik kalkınmanın temeli olan üretim ile ilgili teknik insan gücünün ihtiyacı olan BİLGİ, BECERİ ve GENEL KÜLTÜR ’ü verebilmek, bu konuda başarılı olan öğrencileri üniversiteye ve iş hayatına hazırlamak.

OKULUN TARİHÇESİ :
1973-1974 Öğretim yılında halk tarafından yaptırılan binasında Tesviye Bölümü ile hizmete açılmıştır. Daha sonra 1977-1978 Öğretim yılında Metal işleri, 1980-1981 Öğretim yılında Elektrik . 1984-1985 Öğretim yılında Mobilya ve Dekorasyon, 1995-1996 Öğretim yılında Bilgisayar bölümleri Endüstri Meslek Lisesi Bünyesinde açılmıştır.

1993-1994 Öğretim yılında okul bünyesinde Teknik Lise Elektrik ve Makine bölümleri, 1996-1997 Öğretim yılında Teknik Lise Bilgisayar bölümü açılmıştır.

1997-1998 Öğretim yılında okulumuz bünyesinde Anadolu Teknik Lise Elektrik Bölümü ile hizmete devam etmektedir.

ADRES : Melikgazi mah. TOKAT/NİKSAR

Geri