Türk Bayrağına Farklı Bakış

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Neyi bulmak istiyuorsan öyle bakarsın.

ALLAH bile TÜRK milletini yüceltip onun Bayragini alip gökyüzüne cikariyor. O yüzden hicbir kuvvetin ve milletin TÜRK Bayragini asla bu Vatan topraklari üzerinde dalgalanmasini engellemeye gücü yetmez. Buna cüret edenlerinde sonlarini tarih kitaplari cok güzel yaziyor

0G7gKLo.webp

Güzel çalışma nerde bu vatan severler hani yorumlar.

Biz çağırılmışız anladık ama bir kısmı vatanseverse diğerleri ne sever onu anlamadık :) !!!
Bu arada yorumumu da yapayım tıpkı istediğiniz gibi. Onun her dalgalanışında sanki kalbim aşık olmuşum da aşkımı görmüşüm gibi atıyor.Her ona bakışta aklımdan atalarımın yaşadıkları geçiyor ve binlerce kez şükrediyorum ve yine her ona bakışta iyi ki Türk'üm ,iyi ki böyle şanlı,güzel,anlamlı bayrağı olan bir milletin mensubuyum diyorum.İtirazı olana,karalamaya çalışana,çamur atana da gülüp geçiyorum....!!!

Güzel çalışma nerde bu vatan severler hani yorumlar.

Sakin yanlis anlama ama benim en cok KIZDIGIM bir cümlede bu Türk olupta vatan sever olmayan varmi. Zaten vatan sever degilse ben o kisinin Türklügünden süphe ederim.

Neyse konuya dönelim ben cogu üyemizinde bildigi gibi Avusturya-Viyanada yasamaktayim bunu bu konuda özellikle belirtme sebebim ise gecenlerde yukaridaki fotograflara yansiyan görüntülerin dahada belirgin(Yani tam anlamiyla bayragimizi animsatan) olani burada yasandi.

Bu olayin gökyüzünde oldugunu(Ben o esnada iceride bürodaydim) ayni is yerindeki alman söferlerin Ey TÜRKLER sizin bayraginiz gökyüzünde dalgalaniyor(inanin abartmiyorum bu sekilde söylediler) diye bize haber vermeleri sonucunda ögrendik.Tüm Türk arkadaslarla beraber disariya cikip Gökyüzüne baktigimizda yasadigim duygulari size anlatmam imkansiz helede bu olay Ülkenizden Vatan topraklarindan ayri bir yerde yasaniyorsa gerisini siz düsünün.

ALLAH bile TÜRK milletini yüceltip onun Bayragini alip gökyüzüne cikariyor. O yüzden hicbir kuvvetin ve milletin TÜRK Bayragini asla bu Vatan topraklari üzerinde dalgalanmasini engellemeye gücü yetmez. Buna cüret edenlerinde sonlarini tarih kitaplari cok güzel yaziyor

Ey Türk bayrağı Ey Türk Bayrağım

Vatanımın sembolü Namusum !

Sana uzanan eller kırılsın uğrunda 90 bin şehit arkada 90 bin gözü yaşlı ana bırakılan. Su yerine uğruna kan ile sulanan toprağımızın bu ülkemizin vatanımızın bayrağına namusumuza uzanan eller kırılsın. Kötülüğünü düşünen kalpler kahrolsun yokolsun.Çokmu yanlızsın Bayrağım ?Emanet edildiğin bu devlet bile seni korumaktan aciz AY YILDIZIM namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü.Bizler OSMANLI TORUNLARIYIZ senin yanındayiz asla yılma korkma.Sen daima dalgalanacaksın ! Bu ülke sensiz bir hiçden ibarettir ülaaai ülke eden kalbimizi fet eden sensin şanlı bayrağım seninle atar seninle durur. Her nefesimizde seni anarız gerekiyorsa sırf senin uğruna yaşar, uğruna dünyayı yerinden oynatırız.

Sen bizim Namusumuz`sun
AY YILDIZIM...

Geri