Türkçüyüm Çünkü

• Konuyu açan Konuyu açan wien06
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

wien06

V.I.P
V.I.P
Türkçüyüm Çünkü; Diğerleri putlara taparken benim atalarım,Tanrı'nın varlığını ve birliğini,Peygamber gelmeden biliyorlardı...

Türkçüyüm Çünkü; Bütün dünyanın kullandığı onluk askeri sistemini ilk defa milattan önce benim atalarım var etti...

Türkçüyüm Çünkü; Kırk kişiyle milyonluk sarayı basanlarla aynı ırktan geliyorum,aynı kanı taşıyorum...

Türkçüyüm Çünkü; 50.000 kişilik orduyla 200.000 kişilik orduyu yenebilecek cesarete sahip bir ırktan geliyorum.

Türkçüyüm Çünkü; Vatan toprağına düşman ayak basmasın diye 270 kiloğramlık,top mermisini tek başına omuzlayacak yüreğe ve bileğe sahip bir yiğidin ulusundanım...

Türkçüyüm Çünkü; 72 millete boyun eğdirmişim...

Türkçüyüm Çünkü; Dünya üzerinde 7 ayrı bağımsız devlet kurma dirayetine sahip olan ırk benim ırkım...

Türkçüyüm Çünkü; Hayatımın zor günlerinde beni ayakta tutan ırkımın ve atalarımın gücünü damarlarımda hissetmemdir...

Türkçüyüm Çünkü; Atalarım çağlar açıp çağar kapatmıştır...

Türkçüyüm Çünkü; ALPERTUNGA,TANRIKUT METE,ÇİÇİ YABGU,TANRI'NIN KIRBACI ATTİLA, BUMİN KAAN,İSTEMİ YABGU, KÜRŞAD,KÜLTEGİN, BİLGE KAAN,TONYUKUK,ÇAĞRI BEĞ,TUĞRUL BEĞ,ALPARSLAN,ÇİNGİZ KAAN, HÜLAGÜ HAN,KILIÇARSLAN,OSMAN BEĞ,AKSAK TEMİR BEĞ,FATİH SULTAN MEHMET HAN, YAVUZ SULTAN SELİM HAN,...,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayfalara sığmayacak kadar çok sayıda kahraman Atalarım vardır...

Türkçüyüm Çünkü

EZELDEN BERİ HÜR YAŞADIM , KIYAMETE KADAR HÜR YAŞAYACAK BİR IRKTAN GELİYORUM..

Geri