MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #4 ZeyNoO dediki: Ben denk gelmedim bu telefonlara Genişletmek için tıklayın... Bendee
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #5 Çağlayağmur dediki: Hatırlıyorum desem yaşımmı belli olurki )) Genişletmek için tıklayın... Çok eski değil ya bu telefon İphone 'dan bir öncekiydi
Çağlayağmur dediki: Hatırlıyorum desem yaşımmı belli olurki )) Genişletmek için tıklayın... Çok eski değil ya bu telefon İphone 'dan bir öncekiydi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ock 2014 #6 Bu kilit çok meşhurdu Gerek evdeki gençlerden gerekse komşulara "kilidi bey götürmüş" demek için sıkça kullanılan yöntemdi
Bu kilit çok meşhurdu Gerek evdeki gençlerden gerekse komşulara "kilidi bey götürmüş" demek için sıkça kullanılan yöntemdi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 27 Ock 2014 #8 MeRciMeK dediki: Çok eski değil ya bu telefon İphone 'dan bir öncekiydi Genişletmek için tıklayın... Teselli olsammıki
MeRciMeK dediki: Çok eski değil ya bu telefon İphone 'dan bir öncekiydi Genişletmek için tıklayın... Teselli olsammıki
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #9 Çağlayağmur dediki: Teselli olsammıki Genişletmek için tıklayın... Teselli yokk gerçeklerr ( :
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Ock 2014 #10 @MeRciMeK cim eskiyi bilmem ama şimdiki sabit telefonlarda da kilit değilde anahtar oluyor zamanla farklı şekilde türetiyorlar işte, yorumsuzun dediği gibi önlem almak için
@MeRciMeK cim eskiyi bilmem ama şimdiki sabit telefonlarda da kilit değilde anahtar oluyor zamanla farklı şekilde türetiyorlar işte, yorumsuzun dediği gibi önlem almak için