KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Mys 2013 #1 Bileneee tammmmm 20.000 ödül büyük haydi bakem bilin...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Mys 2013 #2 Hammaddesi ? Kullanım amacı? Şekli ? Kimler kullanır ? Cevaplarını alalım Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Mys 2013 #3 nerede kullanılır.. rengi.. boyutu.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Mys 2013 #4 MeRciMeK dediki: Hammaddesi ? Kullanım amacı? Şekli ? Kimler kullanır ? Cevaplarını alalım Genişletmek için tıklayın... metal ve plastik olanlari var... duzen amacli diyebiliriz. seklini anlatmak cok Zor... herkes kullanabilir...bn evde kullanmiyorum ama sirkette cok kullaniyorum... Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Hammaddesi ? Kullanım amacı? Şekli ? Kimler kullanır ? Cevaplarını alalım Genişletmek için tıklayın... metal ve plastik olanlari var... duzen amacli diyebiliriz. seklini anlatmak cok Zor... herkes kullanabilir...bn evde kullanmiyorum ama sirkette cok kullaniyorum...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Mys 2013 #5 nazenin dediki: nerede kullanılır.. rengi.. boyutu.. Genişletmek için tıklayın... evde okulda iste her yerde kullanilir... hemen hemn her rengini bulabilirsin.. degisik boyutlari var ama genel olarak kucuk bisi... Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: nerede kullanılır.. rengi.. boyutu.. Genişletmek için tıklayın... evde okulda iste her yerde kullanilir... hemen hemn her rengini bulabilirsin.. degisik boyutlari var ama genel olarak kucuk bisi...
Paradoks ... Elif ... Özel üye 16 Mys 2013 #6 KıRMıZı dediki: evde okulda iste her yerde kullanilir... hemen hemn her rengini bulabilirsin.. degisik boyutlari var ama genel olarak kucuk bisi... Genişletmek için tıklayın... Kalem ? Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: evde okulda iste her yerde kullanilir... hemen hemn her rengini bulabilirsin.. degisik boyutlari var ama genel olarak kucuk bisi... Genişletmek için tıklayın... Kalem ?
İki nokta Üstat 16 Mys 2013 #7 KıRMıZı dediki: evde okulda iste her yerde kullanilir... hemen hemn her rengini bulabilirsin.. degisik boyutlari var ama genel olarak kucuk bisi... Genişletmek için tıklayın... Ataç.. Upvote 0 Downvote
KıRMıZı dediki: evde okulda iste her yerde kullanilir... hemen hemn her rengini bulabilirsin.. degisik boyutlari var ama genel olarak kucuk bisi... Genişletmek için tıklayın... Ataç..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Mys 2013 #8 bu kesinlikle ataç olmalı düzen olarak renkli ve küçük Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Mys 2013 #9 ewet atac ikinokta pc ye gectigimde ni gonderirim.. Upvote 0 Downvote