Ucuz Fiyata En İyi Cep Telefonları
Ugun Fiyata en iyi Cep Telefonu Modelleri
Akıllı cebe ve hatta Google'ın işletim sistemi Android'e sahip bir cebe sahip olmak için 1.000-1.500 TL harcamak zorunda değilsiniz ve 750 TL'nin oldukça altında iyi telefonlar bulabilirsiniz.
İşte daha uyğun fiyata alabileceğiniz cep telefonları özellikleri ve fiyatları;
Motorola Motoluxe
Profil: Motoluxe, listemizde büyük ekranı ve iyi kamerasıyla dikkat çeken ceplerden.
Özellikleri: 4.0 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 8MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Android 2.3
Fiyatı: 750 TL
Motorola Defy Mini
Profil: Dayanıklılığıyla dikkat çeken küçük bir Android'li.
Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS alıcısı, USB.
Fiyatı: 500 TL
Sony Ericsson Xperia X10 Mini
Profil: X10 Mini, dokunmatik telefonların dev boyutlarda olmasının gerekmediğini ispatlıyor.
Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, 128MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Android 2.1
Fiyatı: 620 TL
HTC ChaCha
Profil: Sosyal ağ özellikleri ve iyi QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor.
Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Android 2.3.3
Samsung Galaxy Gio S5660
Profil: Galaxy Gio, uzun pil ömrü ve iyi akustiği ile dikkat çekiyor.
Özellikleri: 3.3 inç dokunmatik ekran, 800MHz işlemci, 1.7GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Android 2.2
Fiyatı: 450 TL
Samsung Galaxy Ace S5380i
Profil: Küçük boyutlu bu Android, avucunuzun içine sığıyor ve eğlenceyi parmaklarınızın ucuna getiriyor.
Özellikleri: 3.5 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 580 TL
Nokia 500
Profil: Nokia 500, güçlü işlemcisi ve 3.2 inç'lik ekranındaki 640x360 ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor.
Özellikleri: 3.2 inç ekran, 1Ghz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, Wi-Fi, 5MP kamera, microSD, GPS.
İşletim sistemi: Symbian
Fiyatı: 610 TL
Sony Ericsson Mix Walkman
Profil: Sony'nin Karaoke modlu Walkman cebi.
Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, Karaoke işlevli Walkman çalıcısı, WLAN, EDGE, 3.2 megapiksel kamera, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bant GSM.
İşletim sistemi: Standart
Fiyatı: 417 TL
Huawei U8230
Profil: Piyasadaki ucuz Android'li telefonlardan. Performansı ise tartışılır.
Özellikleri: 3.5 inç ekran, 528Mhz ARM işlemci, HSDPA, WiFi, 3.15MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 439 TL
Samsung S8530 Wave II 2GB
Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiye çalışan yeni Wave'i, oldukça akıcı bir biçimde çalışıyor.
Özellikleri: 3.7 inç dokunmatik ekran, 1GHz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Bada
Fiyatı: 650 TL
Nokia E72
Profil: Mesajlaşmayı sevenlere QWERTY klavyeli, hızlı bir cep
Özellikleri: 2.4 inç ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 640 TL
Blackberry Curve 9300
Profil: Mütevazı özelliklere sahip cep, ses kontrol tuşlarıyla dikkat çekiyor.
Özellikleri: 3.2 inç ekran, 256MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 2MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: BlackBerry OS v5.0
Fiyatı: 560 TL
HTC Wildfire S
Profil: Telefonun işlemcisi biraz yavaş gibi görünse de çoğu işlem için yeterli olduğunu söyleyebiliriz.
Özellikleri: 3.2 inç dokunmatik ekran, 600Mhz işlemci, 512MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 638 TL
Nokia X3 - 02 Dokun - Yaz
Profil: Tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz dokunmatik ekranlı telefon, müzik çalabiliyor, temel işlevleri sunabiliyor.
Özellikleri: 2.4 inç dokunmatik ekran, 50MB dahili depolama, 5MP kamera, microSD slotu.
Nokia E5
Profil: E72'nin mirasçısı, QWERTY klavyeli popüler iş telefonu.
Özellikleri: 2.4 inç dokunmatik ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Samsung S5233W Star Wi - Fi
Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, Wi-Fi destekli, müzik özellikleriyle öne çıkan uygun fiyatlı cep.
Özellikleri: 3.0 inç ekran, 50MB dahili depolama, WiFi, 3.15MP kamera, microSD slotu.
Fiyatı: 330 TL
Ugun Fiyata en iyi Cep Telefonu Modelleri
Akıllı cebe ve hatta Google'ın işletim sistemi Android'e sahip bir cebe sahip olmak için 1.000-1.500 TL harcamak zorunda değilsiniz ve 750 TL'nin oldukça altında iyi telefonlar bulabilirsiniz.
İşte daha uyğun fiyata alabileceğiniz cep telefonları özellikleri ve fiyatları;
Motorola Motoluxe
Profil: Motoluxe, listemizde büyük ekranı ve iyi kamerasıyla dikkat çeken ceplerden.
Özellikleri: 4.0 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 8MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 750 TL
Motorola Defy Mini
Profil: Dayanıklılığıyla dikkat çeken küçük bir Android'li.
Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS alıcısı, USB.
Sony Ericsson Xperia X10 Mini
Profil: X10 Mini, dokunmatik telefonların dev boyutlarda olmasının gerekmediğini ispatlıyor.
Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, 128MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 620 TL
HTC ChaCha
Profil: Sosyal ağ özellikleri ve iyi QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor.
Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Android 2.3.3
Samsung Galaxy Gio S5660
Profil: Galaxy Gio, uzun pil ömrü ve iyi akustiği ile dikkat çekiyor.
Özellikleri: 3.3 inç dokunmatik ekran, 800MHz işlemci, 1.7GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 450 TL
Samsung Galaxy Ace S5380i
Profil: Küçük boyutlu bu Android, avucunuzun içine sığıyor ve eğlenceyi parmaklarınızın ucuna getiriyor.
Özellikleri: 3.5 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 580 TL
Nokia 500
Profil: Nokia 500, güçlü işlemcisi ve 3.2 inç'lik ekranındaki 640x360 ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor.
Özellikleri: 3.2 inç ekran, 1Ghz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, Wi-Fi, 5MP kamera, microSD, GPS.
Fiyatı: 610 TL
Sony Ericsson Mix Walkman
Profil: Sony'nin Karaoke modlu Walkman cebi.
Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, Karaoke işlevli Walkman çalıcısı, WLAN, EDGE, 3.2 megapiksel kamera, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bant GSM.
İşletim sistemi: Standart
Fiyatı: 417 TL
Huawei U8230
Profil: Piyasadaki ucuz Android'li telefonlardan. Performansı ise tartışılır.
Özellikleri: 3.5 inç ekran, 528Mhz ARM işlemci, HSDPA, WiFi, 3.15MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 439 TL
Samsung S8530 Wave II 2GB
Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiye çalışan yeni Wave'i, oldukça akıcı bir biçimde çalışıyor.
Özellikleri: 3.7 inç dokunmatik ekran, 1GHz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: Bada
Fiyatı: 650 TL
Nokia E72
Profil: Mesajlaşmayı sevenlere QWERTY klavyeli, hızlı bir cep
Özellikleri: 2.4 inç ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 640 TL
Blackberry Curve 9300
Profil: Mütevazı özelliklere sahip cep, ses kontrol tuşlarıyla dikkat çekiyor.
Özellikleri: 3.2 inç ekran, 256MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 2MP kamera, microSD slotu, GPS.
İşletim sistemi: BlackBerry OS v5.0
Fiyatı: 560 TL
HTC Wildfire S
Profil: Telefonun işlemcisi biraz yavaş gibi görünse de çoğu işlem için yeterli olduğunu söyleyebiliriz.
Özellikleri: 3.2 inç dokunmatik ekran, 600Mhz işlemci, 512MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Fiyatı: 638 TL
Nokia X3 - 02 Dokun - Yaz
Profil: Tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz dokunmatik ekranlı telefon, müzik çalabiliyor, temel işlevleri sunabiliyor.
Özellikleri: 2.4 inç dokunmatik ekran, 50MB dahili depolama, 5MP kamera, microSD slotu.
Nokia E5
Profil: E72'nin mirasçısı, QWERTY klavyeli popüler iş telefonu.
Özellikleri: 2.4 inç dokunmatik ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.
Samsung S5233W Star Wi - Fi
Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, Wi-Fi destekli, müzik özellikleriyle öne çıkan uygun fiyatlı cep.
Özellikleri: 3.0 inç ekran, 50MB dahili depolama, WiFi, 3.15MP kamera, microSD slotu.
Fiyatı: 330 TL
Kaynak:Chip