Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2012 #1 Şirin yastıklar o yaramaz ama bir o kadarda şirin olan ufaklıkların hoşuna gidecektir.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Nsn 2012 #3 cocuk olasim heldi ufak olucan bunlara sarilip yatacan )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2012 #5 acelya dediki: cocuk olasim geldi ufak olucan bunlara sarilip yatacan ) Genişletmek için tıklayın... Evet acelya çokda rahat görünüyorlar çocukmu kalsa idikki. berenn dediki: En tatlısı bu emeğine sağlık Caglam Genişletmek için tıklayın... Yiğenimize alalım onu beren canım ;
acelya dediki: cocuk olasim geldi ufak olucan bunlara sarilip yatacan ) Genişletmek için tıklayın... Evet acelya çokda rahat görünüyorlar çocukmu kalsa idikki. berenn dediki: En tatlısı bu emeğine sağlık Caglam Genişletmek için tıklayın... Yiğenimize alalım onu beren canım ;
BeReNN Alyam? Özel üye 14 Nsn 2012 #6 Caglayagmur dediki: Yiğenimize alalım onu beren canım ; Genişletmek için tıklayın... Evet aklımdan hemen o geçti almazmıyız
Caglayagmur dediki: Yiğenimize alalım onu beren canım ; Genişletmek için tıklayın... Evet aklımdan hemen o geçti almazmıyız
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2012 #7 Bizimki ilk biray dokunmaya kıyamaz, sonraki halini düşünemiyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2012 #9 Mutlulukları kısacık sürüyor değilmi. Sebebi ise herseyi kısa zamanda elde edebilmeleri diye düşünüyorum.
Mutlulukları kısacık sürüyor değilmi. Sebebi ise herseyi kısa zamanda elde edebilmeleri diye düşünüyorum.
BeReNN Alyam? Özel üye 14 Nsn 2012 #10 Aynen öyle her istedikleri anında oluyor herşeyden bu yüzden çabuk vazgeçiyorlar bir gün önce al dediği oyuncağın bir gün sonra yüzüne bakmıyor herşeyin bolluğu işte Biz büyüklerinde hatası yok değil bir dediklerini ikiletmiyoruz
Aynen öyle her istedikleri anında oluyor herşeyden bu yüzden çabuk vazgeçiyorlar bir gün önce al dediği oyuncağın bir gün sonra yüzüne bakmıyor herşeyin bolluğu işte Biz büyüklerinde hatası yok değil bir dediklerini ikiletmiyoruz