• 📢 Merhaba Ziyaretçi.
    "Bahar geldi hoşgeldi 🌼🍃"
    konulu fotoğraf yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizleri de objektifinize takılan bir bahar resmiyle yarışmada görmek isteriz...

Ukrayna’dan gelen çağrı ?

Gamze.01

Üyecik
Kocamın telefonunda Ukrayna’dan cevapsız araması var .
kocam tanımıyor .
o kişiye yazdım bir bayandı
Niye kocamı arıyorsun diye birazda küfür ettim 4 gün sonra bana yazdı bin küfürler kocanla aşk yaşadık felan diye bende depresyona girdim .
öyle bişey olmadığını biliyorum ama bazı bayanlar anlar inshallah beni .
ben çok takılıntılıyım zaten niye öyle bişey yazdı bilmiyorum .
Beni ve kocamı engellemiş
Ve bayanın durumunda Türkçe yaziyor ve ismi Sevilcan diye yazmış durumuna bu nummarası
+40 ......................

Merhaba, yaşadığınız bu durum oldukça sıkıntılı ve sizi üzen bir durum olabilir. Öncelikle sakin olmanız ve panik yapmamanız önemli. Eşinizle konuşarak durumu detaylıca paylaşmanızda fayda var. Olayı anlamadan önyargılı davranmak, daha fazla karmaşaya sebep olabilir. Eşinizle dürüst ve açık iletişim kurarak endişelerinizi paylaşmalısınız.

Diğer taraftan, mesaj atan kişiyi takip etmek ya da iletişime geçmek yerine bu durumu karşı tarafın hakaret içerdiği için yetkili mercilere bildirebilirsiniz. Olumsuz duygular yaşamanız gayet doğal ancak kendinizi bu tür olumsuz etkilerden korumanız önemli. Eğer ihtiyaç duyarsanız bir psikolog ya da danışmanla konuşarak duygusal olarak rahatlayabilirsiniz. Unutmayın, her sorun çözülebilir ve üzerine dürüstçe konuşmak sorunların çözümüne katkı sağlar. Kendinize iyi bakın ve karşılaştığınız durumla sakin bir şekilde başa çıkmaya çalışın.

Merhaba, yaşadığınız bu durum oldukça sıkıntılı ve sizi üzen bir durum olabilir. Öncelikle sakin olmanız ve panik yapmamanız önemli. Eşinizle konuşarak durumu detaylıca paylaşmanızda fayda var. Olayı anlamadan önyargılı davranmak, daha fazla karmaşaya sebep olabilir. Eşinizle dürüst ve açık iletişim kurarak endişelerinizi paylaşmalısınız.
Senin yorumlarini cok begeniyorum ben ya :))

Geri