N nurbusraa Üyecik 17 Arl 2012 #1 Merhaba arkadaşlar.Benim adım Nursena.Üzgünüm ama utangacımdır.Benn...İste böyle biriyim...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Arl 2012 #4 Hoşgeldin Nursena utanacak bir durum yokki hadi güzel vakit geçirmene bak ve kalıcı katılımcı olmanı diliyorum keyifli forumlar.
Hoşgeldin Nursena utanacak bir durum yokki hadi güzel vakit geçirmene bak ve kalıcı katılımcı olmanı diliyorum keyifli forumlar.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Arl 2012 #7 arz-ı hal dediki: hoşgeldin 1 yıl sonra ben gibi olucan meraklanma Genişletmek için tıklayın... 2. arz-ı kaldırmaz bu çerez alemi.. Hoşgeldin nursena..
arz-ı hal dediki: hoşgeldin 1 yıl sonra ben gibi olucan meraklanma Genişletmek için tıklayın... 2. arz-ı kaldırmaz bu çerez alemi.. Hoşgeldin nursena..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #8 eFSaNe_KaRTaL dediki: 2. arz-ı kaldırmaz bu çerez alemi.. Hoşgeldin nursena.. Genişletmek için tıklayın... muha muha benden daha fena olursa görürsün
eFSaNe_KaRTaL dediki: 2. arz-ı kaldırmaz bu çerez alemi.. Hoşgeldin nursena.. Genişletmek için tıklayın... muha muha benden daha fena olursa görürsün
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Arl 2012 #9 arz-ı hal dediki: muha muha benden daha fena olursa görürsün Genişletmek için tıklayın... off diyorum ve usulca yatağa gidiyorum..
arz-ı hal dediki: muha muha benden daha fena olursa görürsün Genişletmek için tıklayın... off diyorum ve usulca yatağa gidiyorum..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #10 eFSaNe_KaRTaL dediki: off diyorum ve usulca yatağa gidiyorum.. Genişletmek için tıklayın... uyumak eyidir eyi
eFSaNe_KaRTaL dediki: off diyorum ve usulca yatağa gidiyorum.. Genişletmek için tıklayın... uyumak eyidir eyi