Ünlü golcüler

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Futbolda her zaman en çok sevilen, yıldız denince akla gelen isimlerdir golcüler... Her zaman en çok parayı onlar alır, her zaman en çok onlar eleştirilir ya da alkışlanır. Dünya futbolu birçok önemli golcü yetiştirmiştir. İşte bunlardan bazıları...

1298039770-ronaldo.jpg

LUİZ NAZARİO DE LİMA RONALDO (BREZİLYA) Oynadığı Takımlar: Cruzeiro, PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid, AC Milan, Corinthians Oynadığı takımlardaki maç sayısı: 514 Oynadığı takımlardaki gol sayısı: 352 Milli maç sayısı: 97 Milli gol sayısı: 62

1298039770-romario.jpg

ROMARİO DE SOUZA FARİA (BREZİLYA) Oynadığı Takımlar: Vasco da Gama, PSV, Barcelona, Flamengo, Valencia, Fluminense, Al Sadd, Miami, Adelaide United, America Oynadığı takımlardaki maç sayısı: 483 Oynadığı takımlardaki gol sayısı: 341 Milli maç sayısı: 70 Milli gol sayısı: 55

1298039770-inziahgi.jpg

FİLİPPO INZAGHİ (İTALYA) Oynadığı Takımlar: Piacenza, Leffe, Verona, Parma, Atalanta, Juventus, AC Milan Oynadığı takımlardaki maç sayısı: 608 Oynadığı takımlardaki gol sayısı: 288 Milli maç sayısı: 57 Milli gol sayısı: 25

1298039770-van-basten.jpg

MARCO VAN BASTEN (HOLLANDA) Oynadığı Takımlar: Ajax, AC Milan Oynadığı takımlardaki maç sayısı: 370 Oynadığı takımlardaki gol sayısı: 277 Milli maç sayısı: 58 Milli gol sayısı: 24

Senin mesaj yazdığını görünce guiza ya laf dokunduracaksın sanmıştım ve de beklemiştim.Hatta eklerken bile bu konuyla ilgili olarak Sen aklıma gelmiştin.Sen dokundurmayacaksan Ben dokunduracam bu adama bir tane okkalısından :D

:D:D İçimden Dedim Tabi Bu Adamın Ne işi Var Burda Diye..:D

Ama Guiza da Suç Yok..Adam Şimdi Türkiye Maçında Bi Gol Atar Tekrar Kral..Beşiktaş Fb Maçında Olduğu Gibi..
Aslında Biraz da Bjk nin Şansızlığı Adam Bi sezon yatıyo Bjk Maçında Bi gol Atıyo Adamı Göklere Çıkarıyolar..Ondan Sonra Tekrar yatışıyo geçiyo..Yerin Dibine Sokuyolar..Guiza Örneğinde olduğu Gibi..:D

Yok valla ben o futbolcu bozuntusunu göklere falan çıkarmadım.Çıkarınıda bilmiyorum.Aslında adam yatmıyor deli dana gibi koşuyor fakat adamda yetenek yok.Dediğin gibi tutar Türkiyeyede gol atarsa ne deyim ben o adama

Geri