K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Ekm 2014 #1 Başladığında uçsuz arazilerde fırtanalı yağmurlar,tarlalarda başaklar yatıp kalktığında,rüzgar okşadığında çıplak tenimi,gözlerim bir noktaya sabitlenip kaldığında , ben hayallerimde sevdamla olurum
Başladığında uçsuz arazilerde fırtanalı yağmurlar,tarlalarda başaklar yatıp kalktığında,rüzgar okşadığında çıplak tenimi,gözlerim bir noktaya sabitlenip kaldığında , ben hayallerimde sevdamla olurum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ekm 2014 #2 Hiç biri tutmadı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ksm 2014 #3 Gerçekten de kritere uyan bir seçenek yok. Eski sevgilim deyip salladım resmen
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ags 2016 #7 Tek sevdam babam Hiç bitmeyecek bir aşkla seviyorum
kardelenn Özel Üye Özel üye 27 Ags 2016 #9 Unutamicak kadar cok sevsem birakmazdimki.. kalbimde yer vermedigim birinin hafizamda da isi yok
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 9 Ags 2022 #10 ilkokul aşkım ya çocuk zerre kadar ilgimi çekmiyor ama unutmuyorum nedense