• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Üye albümleri...

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Özel üye ve yönetim grubu arkadaşlara profillerinde kendi özel çekimleri için kullanmalarına yönelik 1-5 MB arasında eklenti yükleyebilme özelliğini aktif edilecek arkadaşlar. Üye albümlerinde kendi resimleriniz ya da kendi çektiğiniz resimleri (özel resimler) kullanabilirsiniz. Bu alanın sıradan, nette bulunabilecek resimlerle doldurulmaması özellikle ricamızdır.

Örneğin 1 MB alanınız varsa 100 KB boyutunda 10 resim, 50 KB boyutunda 20 resim yükleyebilirsiniz...

Bu akşamdan itibaren eklenti yükleme özelliğiniz açık olacak. Şu an 5 MB olarak S.Mod'lara açık bile...

Özellik güzel ama ben bu 5MB'lık resim hakkımı, foruma konu eklemekte kullanmak istiyorum :)
Çekimlerimi albüme değilde zaten foruma ekliyorum ihtiyacım olmaz pek:)

Foruma konu eklemek için başka bir seçenek mevcut biliyosun Zeyno. Bu alan sadece kişisel resimler için :)

Üye albümlerine boyuta göre 100 resim yükleyebilirsiniz. Yani bu alanı birkaç resimle doldurabileceğiniz gibi optimize edilmiş şekilde 100 resme kadar yükleme yapabilirsiniz.

S. Modlar için 5 Mb
Moderatörler için 3 MB
Özel Üyeler için 2 MB yükleme alanı var.

Yüklediğiniz resimle eğer 700 px geniştikten fazla ise otomatik olarak 700 px genişlik olarak ayarlanır.

Albüm oluşturma sırasında açılacak pencerede bazı alanlar İngilizce. Kısıtlı İngilizcem ile tam karşılıklarını bulursam akşama Türkçe olarak çevirmeye çalışırım :)

:))) bu ney ya niye allah allah hepimiz uyeyiz birde ayirim yapilmis :))))
öff torpil kokuyor :)))

Geri