• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Üye Resim Galerisi

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Forumda resim galerisini aktif etmeyi düşünüyorum. Ancak resim galerisine her beğenilen resim değil, sadece üyelerimizin kendi resimlerini (kendi çekimleri değil kendi kişisel üye fotoğrafları) uplad etmeleri şartı ile açılacak. Nedeni ise upload edilecek resimler kendi serverimizde tutulacağı için bütün resimleri depolayabilmemiz mümkün değil.

Üyelerin galerilerine üye profillerinden giriş yapılır ve seçtiğiniz resim profilinizde görünür. Ayrıca resimlere yorum ekleyebilirsiniz. Kural ihlali kesinlikle yasaktır. Resimlerin herbirinin 100 Kb'i geçmemesi de gerekmektedir.

Anlayışla karşılacağınızı umuyorum.

ve ilk resimler admin olarak senden gelmeli YoRuMSuZ sonra süper modlar...sonra biz bakar duruma göre karar veririz...::):)

Heran aktif olabilir :) Sadece panelden onay vermem lazım ama Türkçeye çevirmedim daha bu akşam muhtemelen hallederim.

Evet resimlerinizi özenli seçmeniz gerek.

Yok yok tercihli. Zorunluluk sadece herhangi bir manzara resmi yüklememk. Çünkü alanımız küçük :)

Geri