~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 26 Ekm 2022 #1 Eskilere selam yenilere merhaba...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Ekm 2022 #2 Ve aleyküm selam hoşgeldin tekrardan
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Ekm 2022 #3 Hoşgeldiniz eski üyemiz yeni simamız Nasılsın iyimisin ?
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 26 Ekm 2022 #4 yesim434 dediki: Ve aleyküm selam hoşgeldin tekrardan Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum teşekkür ederim
yesim434 dediki: Ve aleyküm selam hoşgeldin tekrardan Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum teşekkür ederim
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 26 Ekm 2022 #5 KaderKatibi dediki: Hoşgeldiniz eski üyemiz yeni simamız Nasılsın iyimisin ? Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum yaradana şükür iyiyim sizleri sormalı
KaderKatibi dediki: Hoşgeldiniz eski üyemiz yeni simamız Nasılsın iyimisin ? Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum yaradana şükür iyiyim sizleri sormalı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2022 #6 Ooo kimler gelmiş böyle, hoş geldin @~Esinti~ sefalar getirdin.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 26 Ekm 2022 #7 YoRuMSuZ dediki: Ooo kimler gelmiş böyle, hoş geldin @~Esinti~ sefalar getirdin. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum forum kullanmayi unutmuşum bir selamı haketti dedim naber nasılsın
YoRuMSuZ dediki: Ooo kimler gelmiş böyle, hoş geldin @~Esinti~ sefalar getirdin. Genişletmek için tıklayın... hoşbuldum forum kullanmayi unutmuşum bir selamı haketti dedim naber nasılsın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Ekm 2022 #8 Çok çabuk hatırlayacağından eminim Her şey yolunda asıl senden naber kayıplarda olan sendin.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 26 Ekm 2022 #9 YoRuMSuZ dediki: Çok çabuk hatırlayacağından eminim Her şey yolunda asıl senden naber kayıplarda olan sendin. Genişletmek için tıklayın... Çok şey değişti akan deli sulara kadar.. geçmişte yazdıklarıma baktım şimdi kendimi sorguluyorum dünden beri hangisi benim diye.. bulamadım ben
YoRuMSuZ dediki: Çok çabuk hatırlayacağından eminim Her şey yolunda asıl senden naber kayıplarda olan sendin. Genişletmek için tıklayın... Çok şey değişti akan deli sulara kadar.. geçmişte yazdıklarıma baktım şimdi kendimi sorguluyorum dünden beri hangisi benim diye.. bulamadım ben
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 26 Ekm 2022 #10 Hoş geldiniz ve merhaba gerçi yeni miyim eski miyim karıştırma aşamasındayım