Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #1 Bu üzüm şeklinin su damlasıyla olma olasılığı bana göre sıfır ama görüntü olarak çok hoş görünüyorlar.
Bu üzüm şeklinin su damlasıyla olma olasılığı bana göre sıfır ama görüntü olarak çok hoş görünüyorlar.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #3 Görselliği çok beğendim. Görselliğiyle yetiniriz bizde ablacığım.
Suskun V.I.P V.I.P 20 Ekm 2012 #4 ben yetinemem canım gerçeği gerekli bana bak bu kokulu üzüm buyur sende
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #5 Bu harika işte ablacığım hımmm dur bulabilirsem bende kendi bağımızdan olanı ekleyeyim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #7 Çekirdekliler ama tatları çok güzeldir. Ama fotograf makinamı bulamadım abim bir el atmış sanırım
Suskun V.I.P V.I.P 20 Ekm 2012 #8 çekirdeklerini üzüm yerken çiğneyip yutmanın faydası çokmuş çekirdeklide yeriz.nerde abim göster bana niye çağlayı arattırıyorsun diye kızayım
çekirdeklerini üzüm yerken çiğneyip yutmanın faydası çokmuş çekirdeklide yeriz.nerde abim göster bana niye çağlayı arattırıyorsun diye kızayım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2012 #9 Evet çekirdek içindeki maddeden dolayı faydalı. Abimi bu saatte bulabilene aşkolsun ablacığım. Kesin önce ders vermeye gitti sonrada bir gezintiye çıka öyle döner
Evet çekirdek içindeki maddeden dolayı faydalı. Abimi bu saatte bulabilene aşkolsun ablacığım. Kesin önce ders vermeye gitti sonrada bir gezintiye çıka öyle döner
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 20 Ekm 2012 #10 Üzümler şahane... Paylaştığınız için teşekkürler... Biri seyirlik, biri yemelik