Lelis
İstersen yavaştan başlayalım forumumuzun yeni gözdesi Violeta?
Öncelikle beni kırmayıp teklifimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim @violeta kimdir nedir ne yer ne içer bize kendinden biraz bahseder misin?
Violeta
Rica ederimm, keyifli bir sohbet olacağını düşünüyorum. Bu konularda deneyimsizim biraz hatam olursa affola. Öncelikle merhaba herkese. Ben violeta  20 yaşındayım, Samsunluyum. İngiliz Dili ve Edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim. Hemen hemen her insan gibi müzik dinlemeyi ve dans etmeyi severim
Lelis
Hiç sorun değil ablam ben senin başaracağından eminim sonuçta hepimiz anamızın karnından yetenekle doğmuyoruz değil mi?
Peki neden İngiliz Dili ve Edebiyat bölümü?
Violeta
Lisenin ilk yıllarında gerçek anlamda İngilizce dersleri görmeye başladık ve ben de gerek sınavlarda gerek quizlerde kendimi tatmin eden sonuçlar alıyordum. Yani İngilizce'yle ilgilenmeyi seviyordum. Küçüklüğümden beri de İngilizce şarkılar dinlerdim hep neden bu bölüm olmasın dedim ve bu bölümü seçtim.
Lelis
Cok ta iyi yapmışsın ablacım
O zaman seni yavaştan tanımaya yönelik sorulara geçelim
Seni neler üzer neler mutlu eder?
Violeta
Sevdiklerimle beraber olduğum her an mutluyumdur aslında ya da beklemediğim bir sınavdan yüksek aldığımda falan. Basit şeylerle mutlu olduğum gibi en ufak şeylerde kendimi demoralize de edebiliyorum yani
Hobi olarak bu aralar sürekli şarkı dinliyorum ayrıca kitap okumayı ve hafif yağmurlu havalarda yürüyüş yapmayı çok seviyorum. Fobi olarak da direkt yükseklik diyebilirim
Lelis
Etrafındaki insanların gözünden @violeta nasıl biridir?
Violeta
Ruh hali dengesiz olarak görüyorlardır bence ama bir o kadar da cana yakınım diye düşünüyorum. Etrafımdaki insanları güldürmeyi severim
Lelis
Laf aramızda benim de ruh halim cok dengesiz hele bu aralar bir günüm bir günümü tutmuyor
Beğendiğin ve beğenmediğin huyların nelerdir?Kendin ve cevrendeki insanlar arasında beğenilmeyen huyların aynı mı farklı mı?
Violeta
Öncelikle çok duygusalım ve bu huyumu da hiç sevmiyorum. Ama çevremdeki insanlar benim ufacık bir şeyi kafaya takıp moral bozma huyuma çok kızarlar bir de şu ani değişen ruh hallerime.
Lelis
Bana duygusallık deme başıma ne geliyorsa ondan geliyor zaten
Değiştrmek istediğin bir huyun var mı duygusallık dışında?Varsa hangisi bizimle paylaşır mısın?
Violeta
Gereğinden fazla değer veriyorum insanlara ve bir şekilde onlardan darbe aldığım zaman kötü oluyor benim için. O yüzden biraz mesafe koyabilmeyi isterdim ki bunu da yavaş yavaş yapıyorum bence, öğreniyorum bir şeyler
Lelis
Ay ay o konulara hiç girmeyelim ben hala iyi değilim o konu da ya hep ondan kaybediyorum
Umarım bu huyundan kurtulursun ablacım
Hangi konularda yetenekli olduğunu düşünüyorsun? Sahip olmak istediğin bir yetenek var mı?Varsa nedir?
Violeta
Voleybolda yetenekli olduğumu düşünüyorum. Sahip olmak istediğim bir yetenek ise insanların ilk bakışta nasıl birileri olduğunu anlamak isterdim 
Lelis
Aha ben de insanların aklını okumayı cok isterdim ablam ya
Hayatında yakaladığın en büyük başarı ve başarısızlık nedir?
Violeta
Benim için en büyük başarı annem bir olayda benimle gurur duymuştu o diyebilirim bunun için. En büyük başarısızlık ise voleybola yeni başladığım zamanlarda kendimi gösterememiştim ilk etapta sanırım buydu 
Lelis
Her insanın pişmanlıkları olmuştur zaman zaman senin en büyük pişmanlığın neydi?
Lisenin son senesinde çok asi bir kızdım ve annemle çok kez tartışmalarımız olmuştur. Pişmanlığımdır.
Lelis
Peki yapmak isteyip te yapamadığın için de ukte kalan bir şey var mı?
Violeta
Var ya çok saçma belki ama küçükken model olmak istiyordum bari bir ajansa kaydolsaydım diye hep geçirmişimdir içimden
Lelis
Olsun ya küçükken kimin saçma hayalleri olmuyor ki ablam bence hala geç değil bir düşün istersen
Violeta nın mutfakla arası nasıldır?
Violeta
Berbattır Yemek yapmayı sevmiyorum ama pandemi döneminde annemin gazıyla öğrendim bayağı bir şeyler ama istekli bir şekilde mutfağa giremedim hiçbir zaman
Lelis
İşte bize o deneyimlerinden bahseder misin biraz
Violeta
Yani ev yemekleri öğrendim genellikle, kara lahana dolmasını sarmayı bilmiyordum mesela onu öğrendim. Şerbetli tatlılara da hiç girmedim zaten sevmem de pek
Lelis
Bu vesileyle yemek yapmayı öğrenmişsin işte neye niyet neye kısmet
Bir genç olarak Z kuşağı hakkında neler düşünüyorsun?
Violeta
Ne kadar güzel sorular bunlar Bence Z kuşağı ilk olarak araştıran, okuyan ve objektif düşünen bir kuşak. Doğruyu yanlıştan ayırt edebiliyor. Ve umarım Atatürk'ün "bütün ümidim gençliktedir" dediği gençler olabiliriz şu an ve bundan sonra da.
Lelis
İnşallah ablam tek umudumuz sizsiniz peki bugünün gençleri neyin kurbanı sence
Violeta
Tam anlamıyla bu ülkeyi yöneten yanlış kişilerin diye düşünüyorum Çok fazla cahil insanlar var artık toplumumuzda. Ne ara bu kadar haddimiz olmayan işlere karışır olduk? Sokakta gezen kişilerin kıyafetine dahi karışıyorlar artık. Umarım bir an önce her şey yoluna girer
Lelis
İnşallah ablam inşallah bizler başaramadık ama inşallah sizler başarırsınız?
Özellikle gidip görmeliyim dediğin bir ülke \\şehir var mı?
Violeta
Los Angeles ve Londra'ya gitmek istiyorum ve Japonya'yı da çok merak ediyorum çünkü buralarda pek şahit olmadığımız teknolojiye sahip olduğu söyleniyor
Lelis
Umarım bir gün o hayalini gerçekleştirir sin?
Violeta'nın cocukkken en büyük hayali neydi ve on hayali gerçekleştirebildin mi?
Lelis
Peki şimdi en büyük hayalin ne ablası
Violeta
Ülkeden gitmek diyormuşum şu an bir native kadar akıcı İngilizce konuşmak istiyorum ve bunu başaracağıma da inanıyorum
Lelis
Ben de inanıyorum bu hayaline peki bu hayalinin özel bir nedeni var mı?
Violeta
Yani yok aslında
Lelis
Nasıl gidiyor bu arada röportaj istersen bir çay molası verelim
Çaylar şirketten
Afiyet olsun artık yanına atıştırmalıklar senden
Sıkılmıyorsun değil mi sorulardan
Violeta
Hayır benim için gayet eğlenceli
Çok teşekkür ediyorum
Lelis
Evet çay molasından sonra devam ediyoruz ülkemizin gidişatı hakkında düşüncelerin nelerdir bir genç olarak?☺
Violeta
Gidişat hiç iyi değil bence ve herkes de az çok bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Ne eğitim ne teknoloji ne kadın hakları. Bunların hiçbirinde yeterli başarıya ulaşamıyoruz maaselef. Çok üzücü
Lelis
Seninle şöyle bir çocukluğuna doğru acılalım nasıl bir çocuktu Violeta
Violeta
Çok utangaçtım ya İçine kapanık bir çocuktum biraz ama arkadaşlarımla buluştuğum zamanlar coşuyordum yine de hiçbir zaman yaramaz bir çocuk olmadım. Evin şımartılan çocuğuydum ben
Lelis
Peki Milenyum çocuğu olarak 90'lar sende neler çağrştırıyor?
Violeta
Yani o zamanın şarkılarının bile bir başka olduğu söyleniyor ki ben de çok severim ve de dinlerim doksanlar şarkılarını. Seksenler ve doksanlar bana her zaman sıcaklığın ve samimiyetin gerçek anlamda yaşandığı son dönemler olduğunu çağırıştırır
Lelis
Evet bunun hakkında konuştuk senle bu yaşında o şarkıları dinlemek büyük bir meziyet
Peki hiç dizilerine göz atabildin mi ablam yıllara ait olan
violeta
Seksenler dizisine bayılıyordum. Tekrarlarını dahi izliyordum ve evdekilere de izletiyordum. Sıkılmadan izlediğim nadir dizilerden biriydi
Lelis
Peki ablam muhabbet öyle akıcı geçti ki hiç bitirmek istemiyorum ama yavaş yavaş sona geliyoruz
Bir sihirli değneğin olsa neleri değiştirmek isterdin?
Violeta
İnsanlara mutluluk aşılmak isterdim ya da adaletli bir dünya olmasını isterdim. Bilemedim değişik bir soruymuş
Lelis
Peki Cerezforuma üye olma macerandan bahseder misin bize bilmeyenler için neden burası seni buraya üye olmaya iten neydi?
Violeta
Burayı bir arkadaş tavsiye etmişti onun sayesinde üye olmuştum
Lelis
Kimmiş o arkadaş diyesim geldi
Geldik son tura
Burcunuz : Aslan
Boy: 1.67
Kilo: 53
Giyim tarzın: spor
Tuttuğunuz takım: Beşiktaş
Uğurlu eşyanız? Yok
Memleketiniz: Samsun
Yaşadığınız şehir: Samsun
Öğrenim durumu: Öğrenci
En sevdiğiniz renk? Artık her renk
En sevdiğin yemek? Sebzeli bezelye yemeği
En sevdiğin dondurma çeşidi? Her çeşit yerim sıkıntı yok
En sevdiğin tatlı? Hafif tatlıları daha çok seviyorum ama en diyebileceğim yok
En sevdiğin hayvan? Köpekler
En sevdiğin söz? Bunu burda söyleyemem sanırım ya
En sevdiğin mevsim? İlkbahar
Ne tür müzik dinlersiniz? R&B, pop ama slow da severim
Sigara ve Alkol kullanıyor musunuz? Hayır
Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Elimden gelen her şeyi yaparım.
Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Bilmem ki
Sence herkes ikinci bir şansı hak eder mi? Konuya göre değişir bu.
En çok kullandığınız küfür ya da küfüre benzer kelime? Bu burda söylenmez ki şimdi
Şu an ruhunun olmak istediği yer? Yüksek bir binanın terasında şöyle etrafı seyretmek isterdim
Yanında en rahat olduğun kişi? Melike diye bir arkadaşım var. Onun yanında
Yaptığın en büyük çılgınlık ? Okulda bir olay olmuştu. O aklıma geldi şu an
İzlemekten keyif aldığın TV programları ve diziler neler? Dizi izlemiyorum ya çatarsa Baht Oyunu'na bakıyorum ya da Masterchef'e
Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? Canım annem
Hayata ve insanlara bakış açın? Hayat da insnalar da hepimiz için sınav
Birini aramadan önce ne söyleyeceğini kendi kendine tekrar ediyor musun? Hayır gelişine konuşurum. Ama eskiden yapardım bunu
Bir insanda değer verdiğin şeyler nelerdir? Merhametli, vicdanlı, sevecen böyle uzar gider
Sabahları seni yataktan aniden ne kaldırır? Odamın kapısı açılınca aniden kalkıyorum sebepsizce
En çok neyi ve ya kimi özlüyorsun? Büyükbabamı
Tesadüflere ve mucizelere inanır mısın? Tabii ki
Uyandığında ilk ne yaparsın? Boş boş tavana bakarım
Son zamanlarda kimsenin anlamasını istediğin bir şeyler yaptın mı? Gizli işlerde hiç iyi değilim
Kendini kaç yaşında hissediyorsun? 17-18 yaşımda kaldım sanki ben
Olmazsa olmazın? Sevdiklerim ve ailem
Yaptığın veya yapmak istediğin spor? Yapmak istediğim spor masa tenisi
Günün en çok sevdiğin bölümü? İkindi ve akşam vakitleri. Sabahları çok sıcak oluyor
Sevdiğin ve nefret ettiğin kelimeler? Sevdiğim kelimeyi bilemedim şu an ama yazdığım mesaja "ok" dendiği zaman sinir olurum. Nefret ettiğime bu diyebiliriz.
Kaç yastıkla uyursun? Tek yastık yeterli oluyor
Görmek istediğin yerler? Kuzey ışıklarını merak ediyorum ya da eiffel
Hayvan besliyor musunuz? Maaselef
Karşı cinste hoşlandığın tip? Tip olarak değil de karakter olarak uyuşmak önemlidir herhalde
Aşk herşeyi affeder mi sizce? Yok affetmez
Benzetildiğiniz biri var mı? Var da bence benzemiyoruz
Lelis
Cevapların için cok teşekkür ediyorum son olarak eklemek istediğin bir şey var mı?
Violeta
Çok teşekkür ederim ben de umarım sıkmamışımdır cevaplarımla kimseyi
Lelis
Yok ablam ne sıkması asıl ben sıkmamışımdır inşallah sorularımla
Violeta
Hayır olur mu eğlenceliydi benim için. Tekrar teşekkür ediyorum