RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Eyl 2014 #1 İnönü Spor Kompleksi Vodafone Arena Beşiktaş İnönü Stadyumu yıkılarak aynı yerde inşasına başlanan futbol stadyumu. Vodafone, stadyuma 2014-15 sezonundan başlayarak 15 sezon isim sponsoru olmuştur.
İnönü Spor Kompleksi Vodafone Arena Beşiktaş İnönü Stadyumu yıkılarak aynı yerde inşasına başlanan futbol stadyumu. Vodafone, stadyuma 2014-15 sezonundan başlayarak 15 sezon isim sponsoru olmuştur.
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Eyl 2014 #2 Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu olma özelliği yani sıra mabedimizdir.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Eyl 2014 #3 Sentinus dediki: Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu olma özelliği yani sıra mabedimizdir. Genişletmek için tıklayın... Vallahi bu konuyu açarken ilk senin yorum yapacağını biliyordum
Sentinus dediki: Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu olma özelliği yani sıra mabedimizdir. Genişletmek için tıklayın... Vallahi bu konuyu açarken ilk senin yorum yapacağını biliyordum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 10 Eyl 2014 #4 Hayatım boyunca yaşadığım şeyler bunlar çevremde Beşiktaş ile ilgili ne olursa herkes beni aniyor