• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Win 7 de işletim sisteminin dilin Türkçe'ye çevirmek

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Eğer Windows 7 Ultimate Edition veya Windows 7 Enterprise Edition işletim sistemine sahipseniz işletim sistemi dilini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Bunun için...

İlk olarak, Start – Control Panel’e basın.

Change display language seçeneğine tıklayın.

Install/uninstall languages… butonuna tıklayın.

Yeni bir dil yükleyeceğimiz için Install display languages seçeneğine tıklayın. Kurduğunuz bir dili kaldırmak isterseniz Unistall display languages seçeneğini tıkladığınızda, kurulan dili işaretleyip kaldırabilirsiniz.

Windows Update kullanarak dil paketini yükleyeceğiz. Eğer bilgisayara dil paketini indirip kuruyorsanız, Browse computer or network seçeneği ile ilerleyin.

Eğer daha önce update’leri gizlediyseniz Restore hidden updates’i seçin. Gizlemediyseniz, dil paketlerini Optional Updates altında bulabilirsiniz.

Turkish Language Pack’i seçip Restore butonuna tıklayın.

Optional Update linkine tıklayın.
Turkish Language Pack’i seçin ve OK’e tıklayın.

Install Updates’e tıklayın.

Kurulum tamamlandıktan sonra, Start-Control Panel-Change display language linkini tıklayın ve Choose a display language seçeneğini Türkçe olarak seçip Apply butonuna basın. Bu seçim sonrasında log off olmanızı isteyecek. Log off now’a tıklayın ve terar Login olduğunuzda Windows’u Türkçe kullanıyor olacaksınız.

[ Alıntıdır ]

Tesekkürlerr ben bunu türkce degilde isvicre diline ayarlamam gerek ama buna bakarak deniyecegim :)))

Geri