esmer23 Katılımcı 28 Nsn 2007 #1 Xp Siyah Tema - Xp Siyah Tema Renk tercihiniz eğer koyu ve siyahtan yanaysa bu tema tam size göre. Genişletmek için tıklayın... Açıklamanın devamı için tıklayınız... Düzenleyen yönetici: 28 Şbt 2018
Xp Siyah Tema - Xp Siyah Tema Renk tercihiniz eğer koyu ve siyahtan yanaysa bu tema tam size göre. Genişletmek için tıklayın... Açıklamanın devamı için tıklayınız...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Nsn 2007 #2 Vista kullanmıyorum. Sanırım bu da kurulum gerktiren bir tema olduğuna göre, doğru yer. Teşekkürler paylaşım için.
Vista kullanmıyorum. Sanırım bu da kurulum gerktiren bir tema olduğuna göre, doğru yer. Teşekkürler paylaşım için.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Hzr 2007 #5 Ya ısrar etmeyin lütfen, bir süre daha Vista'ya geçmek istemiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Hzr 2007 #6 Bizlerle bu programi paylastigin icin tesekkürler Ben bunu daha önceden kurmustum ve begenerekte kullaniyorum Tesekkür...
Bizlerle bu programi paylastigin icin tesekkürler Ben bunu daha önceden kurmustum ve begenerekte kullaniyorum Tesekkür...
esmer23 Katılımcı 21 Hzr 2007 #7 valla senin için değil ben de kullanmıyorum ama ileride düşünüyorum yine de işine yararsa birilerinin sevinirim
valla senin için değil ben de kullanmıyorum ama ileride düşünüyorum yine de işine yararsa birilerinin sevinirim
esmer23 Katılımcı 22 Hzr 2007 #8 XP Siyah Tema - Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.