SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #1 Başlığa Aldanmayın. Dünyanın En Saçma Fotoğrafları
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #4 MeRciMeK dediki: Ama içiyolar kapamsan da olurmuş hani Genişletmek için tıklayın... Olsun anaları görürse ben ve diğer çocuk biteriz. Esr3 dediki: -18 ama masallah sigara alkol neyse ben karismiyorum Genişletmek için tıklayın... hehe ya onlar tadına bakıyorlardı.
MeRciMeK dediki: Ama içiyolar kapamsan da olurmuş hani Genişletmek için tıklayın... Olsun anaları görürse ben ve diğer çocuk biteriz. Esr3 dediki: -18 ama masallah sigara alkol neyse ben karismiyorum Genişletmek için tıklayın... hehe ya onlar tadına bakıyorlardı.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #6 MeRciMeK dediki: O zaman annelerin istemediği şeyler yapmayın En azından ufakken Genişletmek için tıklayın... aslında onlar bizden daha hızlı. Biz herşeye onlardan sonra başladık.
MeRciMeK dediki: O zaman annelerin istemediği şeyler yapmayın En azından ufakken Genişletmek için tıklayın... aslında onlar bizden daha hızlı. Biz herşeye onlardan sonra başladık.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Arl 2012 #7 Bu resimleri kaldırmak doğru olacak sanırım. Başka resimlerle değiştirirsen iyi olur @SizinSesiniz. Son düzenleme: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Arl 2012 #8 Bu resimleri kaldırmak doğru olacak sanırım. Başka resimlerle değiştirirsen iyi olur @SizinSesiniz. Son düzenleme: 26 Ock 2014
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 21 Arl 2012 #9 YoRuMSuZ dediki: Bu resimleri kaldırmak doğru olacak sanırım. Başka resimlerle değiştirirsen iyi olur @SizinSesiniz. Genişletmek için tıklayın... Kaldıracağım abi. Doğru diyorsun. Hatta rica etsem silebilirmisin? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Bu resimleri kaldırmak doğru olacak sanırım. Başka resimlerle değiştirirsen iyi olur @SizinSesiniz. Genişletmek için tıklayın... Kaldıracağım abi. Doğru diyorsun. Hatta rica etsem silebilirmisin?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Arl 2012 #10 Silmek yerine alternatif 18 yaşın üstünde resimlerle veya kendince uygun resimlerle değiştirirsen iyi olur
Silmek yerine alternatif 18 yaşın üstünde resimlerle veya kendince uygun resimlerle değiştirirsen iyi olur