Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2022 #1 Baktınız kimse iyi gelmiyor yalnızlığı tercih edersiniz kırılmaktansa yalnız kalmak daha güzeldir belki
Baktınız kimse iyi gelmiyor yalnızlığı tercih edersiniz kırılmaktansa yalnız kalmak daha güzeldir belki
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #2 insanın kendine de zaman ayırması lazım bence yalnızlık değil kendini dinlemek diyelim..yalnızlık daha farklı bir durum
insanın kendine de zaman ayırması lazım bence yalnızlık değil kendini dinlemek diyelim..yalnızlık daha farklı bir durum
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2022 #3 CeSuRbEy dediki: insanın kendine de zaman ayırması lazım bence yalnızlık değil kendini dinlemek diyelim..yalnızlık daha farklı bir durum Genişletmek için tıklayın... Ben tam olarak yalnızlık istiyorum kimseyi istemiyorum çünkü olmuyor
CeSuRbEy dediki: insanın kendine de zaman ayırması lazım bence yalnızlık değil kendini dinlemek diyelim..yalnızlık daha farklı bir durum Genişletmek için tıklayın... Ben tam olarak yalnızlık istiyorum kimseyi istemiyorum çünkü olmuyor