Tuba ♕ Özel üye 31 Mys 2013 #4 felsefe_mi dediki: Vaaaav... Süper bir poz ya Kare müthiş yakalanmış Genişletmek için tıklayın... bencede bide bunun eyfel kulesi olan vardı
felsefe_mi dediki: Vaaaav... Süper bir poz ya Kare müthiş yakalanmış Genişletmek için tıklayın... bencede bide bunun eyfel kulesi olan vardı
Tuba ♕ Özel üye 31 Mys 2013 #5 RUZG4R dediki: fotoshop olmasın bu . Genişletmek için tıklayın... orasını bilemicem rüzgar
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Mys 2013 #6 Bana vesikalık resminizi gönderin sizi özgürlük heykelinin üstünde göstereyim
Tuba ♕ Özel üye 31 Mys 2013 #7 YoRuMSuZ dediki: Bana vesikalık resminizi gönderin sizi özgürlük heykelinin üstünde göstereyim Genişletmek için tıklayın... evet ben bi düşünen adamın yanında alayım böylelikle fotoşop olduğu bilir kişi tarafından onaylanmış oldu sanırım
YoRuMSuZ dediki: Bana vesikalık resminizi gönderin sizi özgürlük heykelinin üstünde göstereyim Genişletmek için tıklayın... evet ben bi düşünen adamın yanında alayım böylelikle fotoşop olduğu bilir kişi tarafından onaylanmış oldu sanırım