Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Ags 2008 #1 Düz lisede 2. sınıfa yani 10 uncu sınıfa geçen yabancı dil bölümü okuyacak olan bir öğrencinin ingilizceden başka göreceği dersler neler?? Bileniniz var mı acil lazım...
Düz lisede 2. sınıfa yani 10 uncu sınıfa geçen yabancı dil bölümü okuyacak olan bir öğrencinin ingilizceden başka göreceği dersler neler?? Bileniniz var mı acil lazım...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ags 2008 #2 Maalesef ben bilmiyorum Zeynep. Ama forumda epeyce öğretmen var birkaç gün sonra hepsi burada olurlar...
Maalesef ben bilmiyorum Zeynep. Ama forumda epeyce öğretmen var birkaç gün sonra hepsi burada olurlar...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Nsn 2017 #4 buhurdan dediki: ben de bilmiyorum Genişletmek için tıklayın... Çocuk okulu bitirdi bence
buhurdan Özel Üye Özel üye 26 Nsn 2017 #5 KıRMıZı dediki: Çocuk okulu bitirdi bence Genişletmek için tıklayın... kimin çocuğu
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Nsn 2017 #6 buhurdan dediki: kimin çocuğu Genişletmek için tıklayın... Zeynep in tanıdığı liseli çocuk..
buhurdan Özel Üye Özel üye 26 Nsn 2017 #7 KıRMıZı dediki: Zeynep in tanıdığı liseli çocuk.. Genişletmek için tıklayın... Zeynep kendinden bahsetmiyor muydu orda başkasından mı bahsediyordu belli değil de
KıRMıZı dediki: Zeynep in tanıdığı liseli çocuk.. Genişletmek için tıklayın... Zeynep kendinden bahsetmiyor muydu orda başkasından mı bahsediyordu belli değil de
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Nsn 2017 #8 buhurdan dediki: Zeynep kendinden bahsetmiyor muydu orda başkasından mı bahsediyordu belli değil de Genişletmek için tıklayın... Bence kendinden bahsetmiyor.
buhurdan dediki: Zeynep kendinden bahsetmiyor muydu orda başkasından mı bahsediyordu belli değil de Genişletmek için tıklayın... Bence kendinden bahsetmiyor.
buhurdan Özel Üye Özel üye 26 Nsn 2017 #9 KıRMıZı dediki: Bence kendinden bahsetmiyor. Genişletmek için tıklayın... ancak tahmin yapabiliriz galiba ya da direk kendine soralım evet Zeynep @ZeyNoO sendeyiz
KıRMıZı dediki: Bence kendinden bahsetmiyor. Genişletmek için tıklayın... ancak tahmin yapabiliriz galiba ya da direk kendine soralım evet Zeynep @ZeyNoO sendeyiz