YaRDıMLaRıNıZı BeKLiYoRuM

• Konuyu açan Konuyu açan GöLGe
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

GöLGe

Üstat
Merhabalar arkadaşlar;

Biliyorsunuz Batman'dayım ve şartlar baya zor durumda...İlköğretim seviyesinde hikaye toplama kampanyası düzenliyorum;eğer benim için öğrencilerime yardımcı olmak isteyen olursa çoook mutlu olacağım...

Evet tatlım ilkokul seviyesine uygun hikaye kitabı.Onun dışında kırtasiyeye de ihtiyacımız var ama işte çoğu zaman ben alıyorum onları.Şuan önceliğim hikaye kitapları çünkü hiç yok elimşzde... :(

Bu dönem bizim biraz sıkışık ancak yıl sonu itibari ile ihtiyacın olandan çok daha fazlasını ayarlayıp adresine gönderebilirim. Sana tavsiyem batıda bir okul ile kardeş okul projesi çerçevesinde bir sponsor bulman. Yine de etraftaki kitapçılarla bir görüşüp ellerindeki mevcut tanıtım kitaplarından ayarlamaya çalışırım.

YORUMSUZ'um öncelikle teşekkür ederim bütün yaz boytu kafanı ütülüycem hadi yolla diye :D

SUSKUN'um sana da şimdi özelden adres yolluyorum çooook teşekkür ederim canım valla yaaaa :D

Bu arada bu konunun gölgede kaldığını düşünmeyin arkadaşlar. Geçen hafta içinde 2 farklı kitapçıdan 2 koli kitap gönderilmesini sağladım ben :)

Söz konusu olan eğitim ve eğitime gönül vermiş idealist öğretmenlerimiz olunca elimizden geleni yapmak gerektiğini düşünüyorum.

Geri