yaşam ve mutluluk

efsane 123

Üyecik
sizce bir insan mutlu olmak için ne yapmalıdır. bana göre insan biri mutlu olduğuzaman mutlu olur. mesela bir yakınınızı kaybettiniz aileniz üzgündür sizin oan için mutlu olmanız zordur birde şöyle düşünün tüm aile mutlu bir şekilde akraba ziyaretine gittiniz onların ca sıkıntısını giderir binevi mutlu edersiniz ve oan onların mutlu olduğunu görmek sizi mutluluğunuza mutluluk katar. ha bu arada ben yeni katıldım sizinle tanışmak isterim.

Hoşgeldin @kadir1903, ben kısaca "mutluluk yetinmektir" diyorum... Elindekilerin kıymetini kaybetmeden bilenler, kısaca yetinmesini bilenler mutlu olmayı her türlü beceren yetenekli insanlardır.

Son düzenleme:
Hoş geldin. Daim olman dileğiyle... Mutluluk elbet herkesin hakkı. Keşke herkes dilediği ölçüde mutluluğa boğulsa... Kendinden başkalarının mutluluğu da elbet mutluluğumuz... Mutlu olmayı ve mutlu etmeyi unutmamak üzere... Keyifli forumlar...

yorumsuz sana katılıyorum ancak insan yalnızsa böyle olur bir kimse bir dostu varsa onu kaybetmek istemediği için başka dost istemez ve elindekiyle yetinir dostuyla birlikte çokta mutlu olur

Geri