Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #1 Okuyabilecek olanlar var mı bu günlerden dualarla çıkabiliriz ancak
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #3 GüLüCüKツ dediki: Yasin okurum canım inşallah. Genişletmek için tıklayın... İnşallah deme kız oku Fetih kurtuluş süresi onu da okumak lazım ben kahvaltı yapayım başlayacağım okumaya bugün tembellik yaptım
GüLüCüKツ dediki: Yasin okurum canım inşallah. Genişletmek için tıklayın... İnşallah deme kız oku Fetih kurtuluş süresi onu da okumak lazım ben kahvaltı yapayım başlayacağım okumaya bugün tembellik yaptım
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Tem 2021 #4 Lelis dediki: İnşallah deme kız oku Fetih kurtuluş süresi onu da okumak lazım ben kahvaltı yapayım başlayacağım okumaya bugün tembellik yaptım Genişletmek için tıklayın... İnşallah diyorum çünkü 1 saniye sonra ne olacağımız belli değil, Allah tan bişey gelmezse manasında bunu da mı açıklıyayım artık
Lelis dediki: İnşallah deme kız oku Fetih kurtuluş süresi onu da okumak lazım ben kahvaltı yapayım başlayacağım okumaya bugün tembellik yaptım Genişletmek için tıklayın... İnşallah diyorum çünkü 1 saniye sonra ne olacağımız belli değil, Allah tan bişey gelmezse manasında bunu da mı açıklıyayım artık