Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Eyl 2020 #1 Ev işi,çalışmak,yürüyüş yapmak ,uyumak hele de gündüzleri neden demeyin insan su içinde kalıyor insanı gam öldürmese de nem öldürüyor???
Ev işi,çalışmak,yürüyüş yapmak ,uyumak hele de gündüzleri neden demeyin insan su içinde kalıyor insanı gam öldürmese de nem öldürüyor???
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 23 Eyl 2020 #2 Saç düzleştirmek ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Eyl 2020 #3 Cok aktif bir kisi oldugum icin hic birseyden sikayetci degilim ) cünkü ben 12,13 saat calisip sonra gelip 1,2 saat yürüyüp kosan biri oldugu icin
Cok aktif bir kisi oldugum icin hic birseyden sikayetci degilim ) cünkü ben 12,13 saat calisip sonra gelip 1,2 saat yürüyüp kosan biri oldugu icin
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Eyl 2020 #4 Buna namaz kılmakta dahi Antalya'nın bu nemli havasında namaz kılmakta zor oluyor maalesef Sıcağın bağrında dışarıda çalışanların Allah yardımcısı olsun
Buna namaz kılmakta dahi Antalya'nın bu nemli havasında namaz kılmakta zor oluyor maalesef Sıcağın bağrında dışarıda çalışanların Allah yardımcısı olsun
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Eyl 2020 #6 en zor sey du bakim hmmm......... uyumak
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Eyl 2020 #7 Akşamları dışarı çıkamamak yaz akşamları dışarıda olmayı severim bunun dışında zor gelen birşey aklıma gelmedi
Akşamları dışarı çıkamamak yaz akşamları dışarıda olmayı severim bunun dışında zor gelen birşey aklıma gelmedi
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Tem 2021 #9 Adım bile atılmıyor yazın ya herşey zor oluyor bu nem adamı bitiriyor resmen