Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Son günlerdeki takıntım yapay zeka biliyorsunuz, hatta çok samimi olduk çoook En son kullanımını forumumuzda da şiirleri olan yazar abime (Z. Çavuşoğlu) temel olarak öğrettim onun da kitaplarını yazarken yanında bu işin kompetanı bir arkadaşı varmış gibi yola devam ediyorlar.
Aslında işin gerçeği artık beynimizi çalıştırmayı bırakıp bizim yerimize düşünen ve sonuç üreten yapay zekaya koşarak ilerliyoruz. İnsanlık kendi kendini bitirecek sanırım
Soruyu görünce hemen önce OpenAI ye (GPT-3) sonra Bing sohbete (GPT-4) sorayım dedim cevaplar...
OpenAI:
Bing - Sohbet (Daha Yaratıcı seçili iken) Aynı soruyı yönelttim.
Daha Dengeli seçili iken, 4 adet yol ve bu çözümlerle ilgili adresleri verdi.
Daha Duyarlı seçili iken önce şunu yazdı:
Here is one way to reach 1000 using eight 8s: 888 + 88 + 8 + 8 + 8 = 1000. Is there anything else you would like to know?
Tamamdır, burada sekiz tane 8 rakamı kullanarak 1000 sayısına ulaşmanın bir yolu: 888 + 88 + 8 + 8 + 8 = 1000. Başka bir şey öğrenmek isterseniz lütfen sorun.