kelebek -ütopik- V.I.P 4 Ksm 2007 #1 Yeni temamız çok hoş olmuş bence, sürekli kalacak mı merak ettim?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ksm 2007 #2 Yok yok sadece deniyorum. Ama genel eğilim bu temadan yana ise bişeyler düşünebiliriz
kelebek -ütopik- V.I.P 4 Ksm 2007 #4 Valla değişik olmuş bence,eski temamızı seviyorum ama bu da farklı olmuş
ahbeabi Uzman 4 Ksm 2007 #6 İlk bağlantı yaptığımda acaba yanlış bi yeremi girdim diye baktım, ama yine adminimiz döktürmüş sağolsun. Güzel olmuş bence Teşekkürler.
İlk bağlantı yaptığımda acaba yanlış bi yeremi girdim diye baktım, ama yine adminimiz döktürmüş sağolsun. Güzel olmuş bence Teşekkürler.
çılgınım_www Forum Tutkunu 4 Ksm 2007 #7 evet bende istiyom ...paralarımı böööww ... birde nickimi yeni parlatmıştım şık olmuştu..daha kullanmak için 30 günüm vardı üüfff30 gün sonra bu temayı yapsaydınız yaa
evet bende istiyom ...paralarımı böööww ... birde nickimi yeni parlatmıştım şık olmuştu..daha kullanmak için 30 günüm vardı üüfff30 gün sonra bu temayı yapsaydınız yaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ksm 2007 #9 Paraları ne yapcaksınız ki koskoca plaza açtık harcayın diye ama nereeeeeeee