yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Arl 2007 #1 2007’e ELVEDA, 2008’e MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl...
wien06 V.I.P V.I.P 31 Arl 2007 #2 Sagol yesim seninde kutlu olsun. Yeni yilin sana ve tüm cerezforum ailesine NESE, MUTLULUK ve HUZUR getirmesini temenni ederim.
Sagol yesim seninde kutlu olsun. Yeni yilin sana ve tüm cerezforum ailesine NESE, MUTLULUK ve HUZUR getirmesini temenni ederim.
sherry V.I.P V.I.P 31 Arl 2007 #3 Cerezforum Ailesinin yeni yılı kutlu olsun. Umarım hepimize şans, başarı, sağlık ve mutluluk getirir. İyi yıllar....
Cerezforum Ailesinin yeni yılı kutlu olsun. Umarım hepimize şans, başarı, sağlık ve mutluluk getirir. İyi yıllar....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Arl 2007 #4 Yeni yıl herkese koccccccccccccccccccccaman mutluluklar getirsin
çılgınım_www Forum Tutkunu 31 Arl 2007 #6 cerezforumun ve tüm insanların özelliklede sevdiğim insanların yeni yılını kutluyorum ve mutlu saglıklı yepyeni bir yıl diliyorum yürekten ...
cerezforumun ve tüm insanların özelliklede sevdiğim insanların yeni yılını kutluyorum ve mutlu saglıklı yepyeni bir yıl diliyorum yürekten ...