Yeni...

• Konuyu açan Konuyu açan WoLF
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

WoLF

Katılımcı
Yaw Arkadaşlar Ben Daha Çok Yeniyim O Yüzden Herkesten Biraz Çekiniyorumda [BUNDAN NASIL KURTULABİLİRİM]:D

Ben Dün ve Bugün ü Toplarsak Tam 6 Saattir Bu Sitetedeyim Ama Konu Açtıktan Sonra Bile Birtek Sen Hoşgeldin Dedin.:(

Doğrudur. Aslında CeReZFoRuM ailesi olarak bu konuda çok duyarlıyızdır ama siz tanışma bölümüne yeni geldiğinizi yazamamışsınızki. Siz ordan CeReZFoRuM ailesine bir "merhaba" deyin bakın herkes nasıl hoşgeldin diyor:):):)

Pardon ya bu mesajınız ordaymış zaten farketmemişim. Farklı bir bölümde olduğunu sanmıştım. Neyse bundan sonra herkes size hoşgeldin der:) Hatta burda olmayanların yerine ebn diyorum "hoşgeldiniz"...

hoşgeelldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) çok özür dilerim biraz geç hoşgeldin oldu ama işlerim yoğundu yoksa hiç kaçırmam bu güsel üyelerimizin tanışma bölümündeki merhabalarını:):) buarada çekiniyorum demişsin ama ben birkaçgündür bakıyorum bence çok güsel paylaşımcı olmuşsun bile :):) sana benden söylemesi hiç çekinme :D farzetki yıllardır buradasın :D hadi bakalım iyi paylaşımlar ve iyi eğlenceler...
buarada ben çılgın :D

Geri