Yer aç koynunda

• Konuyu açan Konuyu açan Tuba
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Tuba

Özel üye
Bugün hiç kalkasım yok yine,Perdenin arasından süzülen,güneşin ilk ışıkları yüzümde patlarken,Üşüyorum ben,güneşini kaybetmiş gökyüzü gibiyim,Ve hala sana kırgınım,Masanın üzerinde geceden kalma boş bir şişe,Hatırlarmısın bilmem,Son hediyen, Yokluğunun acısını doldurduğum ve bir türlü boşalmayan bardağım,Senin kadehinde yanında,Bir farkla,benimki acıyla dolan,seninki ayrılıkla boşalan,Off neden unutamıyorumki,Aradan geçen zamana yazamadım seni,Oysa dünümde kalmalıydın,Ne bugünüm nede yarınım olmamalıydın,Kızma bana unutamadım diye seni,Bak kuruyacak diye üzüldüğün çiçeğin,nasılda canlandı,Yokluğunda gözyaşlarımla suladım onu,Bazen koparıp atasım geliyor,Çiçeğini açtığı zaman senin gülüşünü hatırlatıyor,Ama kıyamıyorum işte,Senden,son kalan,en canlı hediye,Bugün seni görmeye geleceğim,dün olduğu gibi,Beni görünce seninde canın acıyormu bilmem ama,Benim acıyacak canım kalmadıki!Giderken bir yanımı değil,bütün canımı götürdün,Yokluğunun hapsindeyim,Giderken söylediğin o son kelime,Yüreğimi hala yakıyır gülüm be;Üzülme kader böyleymiş.Söylesene,kader seni elimden almak içinmi çıkardı karşıma!Kızma bana isyanın sana olan sevdama değil,Seni alan kaderime.
İşte yine yanındayım,Sana birtane gül getirdim,Bilirsin severim gülleri,Aynı sen gibi kokuyor,Şu kahrolası otları dün yolmadımmı?Ne arsız şeyler böyle,Onlar çıkmaya erinmiyorsa,Bende yolmaya gocunmam,Neden ters ters bakıyorsun bana,Kızardın biliyorum,içtiğim cigaraya,Birgün öldürecek seni derdin,Ama sen beni terkettin.
Şimdi beni sana kavuşturacak tek dostum,Bugün hava biraz soğuk,Üşüyormusun orda,Hatırlıyorumda,Üşüyünce nasılda sarılırdın bana,Şimdi ben sarılıyorum sana,Üşüme sevgili üşüme,Ben titrerim senin yerine,Dayanamıyorum artık sensizliğe,Yer aç koynunda,Yanındayım yarına.
M.K.

Geri